dobrovolně se necham ovlivnit a pak rozsoudit ktery z těchto auto je lepčejši, majitele 540 a 740(i 750:P) pište sz rad se svezu a necham se přesvědčit
Jak je to s tou středovou dírou kol? Není e39 nějaká atypická oproti jiným modelům?
Jo, je to atyp, e39 má větší průměr. Pro někoho možná problém, ale já v tom žádnej nevidím - jasně, mám e39, ale kolikrát člověk shání kola? Já jsem sháněl jen jednou a šel jsem po originálech na e39, takže bez problému.
KeyJey píše:pro me jako potencionalniho kupce ma e39 jednu hlavni vyhodu oproti e38 a to, ze ji delaj i jako touring...
to je jasny, to jsem tam psal že v touringu to auto smysl ma, a je to i na hlavníí straně, jelikož E36 je takovej touring netouring, prostě ten kufírek je malíčkej, kdežtko v E39 je to pořadnej kufr.
Jak je to s tou středovou dírou kol? Není e39 nějaká atypická oproti jiným modelům?
Jo, je to atyp, e39 má větší průměr. Pro někoho možná problém, ale já v tom žádnej nevidím - jasně, mám e39, ale kolikrát člověk shání kola? Já jsem sháněl jen jednou a šel jsem po originálech na e39, takže bez problému.
problém to je a vždycky bude, hlavně sou lidi co mění kola co sezonu nebo časteji, samozřejmě to není žadnej megavelkej problém, ale prostě je to další komplikace
ARMAN píše:dobrovolně se necham ovlivnit a pak rozsoudit ktery z těchto auto je lepčejši, majitele 540 a 740(i 750:P) pište sz rad se svezu a necham se přesvědčit
ja tě rad svezu jak v 740i tak v 730d, se stav a neni problem.
v danym připadě je řidič te 740 nejaky lobotom že se s tim neumi rozjet. i kdyby to melo manual/automat... tak by ta 39 s tim mela hodne co delat mu ujet. objektivně ...
Snejk píše:v danym připadě je řidič te 740 nejaky lobotom že se s tim neumi rozjet. i kdyby to melo manual/automat... tak by ta 39 s tim mela hodne co delat mu ujet. objektivně ...
Snejk píše:v danym připadě je řidič te 740 nejaky lobotom že se s tim neumi rozjet. i kdyby to melo manual/automat... tak by ta 39 s tim mela hodne co delat mu ujet. objektivně ...