http://auto.bazos.cz/inzerat/6699016/BM ... -vanos.php
fishmaker píše:facelift má ve standardu už airbagy v A sloupkách a ve dveřích - min. 6
pozdější FL má novější lištu s tlačítkama pod klimou (vyhřev sedaček, masáže, roletka, ...)
má DSC místo ASC+T
tlačítko pro centrální zamykání je menší než pro varovný blinkry (bylo už i dřív)
FL má jiný ledviny
má kryty prahů, takže není přístupná díra pro hever, musí se použít hever pod auto
lišty na spodku dveří nejsou jenom gumový, ale jsou zpevněný plechem, aby to bylo stříknutý v barvě auta
automat bez volby 4,3,2 (bylo už i dřív)
šíbr tak je skleněnej
dalších změn bude spousta, ale tyhle sou tak nějak dobře vidět
KrutaSedma píše:Tak to mam koupit e36 za 75000 jo??za ty penize bych mel tri. Jenze ne v lete fakt dobry kusy sem videl za 39 a na jare do triceti litru
JanHavlicek píše:KrutaSedma píše:fakt dobry kusy sem videl za 39 a na jare do triceti litru
To by mě zajímalo, co je to "fakt dobrej kus".
patriot píše:KrutaSedma píše:Tak to mam koupit e36 za 75000 jo??za ty penize bych mel tri. Jenze ne v lete fakt dobry kusy sem videl za 39 a na jare do triceti litru
3 ? to je máloza 75 tis by jich bylo min. 10, vše 2.8i a v mpaketu, na kolech ...
![]()
e36 320i má max. 214km/h, jen pro zajímavost![]()
Teď vážně ... máš vůbec představu za kolik se prodává průměrná e36 ? Nechceš ji třeba za 15 tis ? (nemyslím nepojízdný šrot )![]()
Vždyť pěkné e36 323i-328Ci je často kolem 100-120k, i více
( ty lepší kousky ).
Ty se zdráháš dát za e36 75tis, já za "blbou" e30 dal pomalu to samé ( dal bych za ní i víc) a skoro to samé sem do dneška do ní nacpal a ani v nejmenším nelituji.
By mě skutečně zajímalo, jaké máš měřítko/kritérium, na určování ceny/hodnoty vozu a dále co a za kolik koupíš. Doufám že si zaplatíš členství a pochlubíš se pak v klubovkách....