Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 740d - problem s chladici kapalinou - VYŘEŠENO
-
ahojte,tak se na vas musim obratit znovu
,moc vam dekuji ze jste mi pomohli vyresit problem s cinkanim na me e38,zrejme se vyskytl dalsi problem a to s hadici od chladice,bud jsem si toho driv nevsiml nebo to nedelalo,na fotografii je vyznacena,zustava v ni voda a je natlakovana,opet nevim v cem by mohl byt problem:-(,predem vam vsem opet dekuji

- Přílohy
-
- 26072010137.jpg (133.83 KiB) Zobrazeno 739 x
-
vpohode
sou to nahodou hodne originální dotazy takovych tu moc není
(a to že tu sou i dotazy typu kam se lije olej
) ja sem rad že se na to dá odpovědět lehce a potěší... těch špatnejch zpráv který končí servisem a výdajema je tu až až. a nejhorší je to řešit takhle dálkově všechno a pak ještě dostaneš skoro vynadano...
ale i tak mě to dycky mile poabví.. jak říkám sou tu lidi co vi že auto ma 4 kola a ptaji se kam se nalije olej (to mi připada u majitele 15 let starý 7er šílený.) ale na to aby se někdo zeptal že se automat rozjeden a neutral nebo že v hadici je voda na to už musíš mít hoděn dobrej pozorovací smysl
je vidět že se nebojíš do toho šahnout i jinak, to sou takoví kteří by se tý hadice ani nedotkli natož aby přemejšleli že v ní něco je nebo že by to mělo bejt jinak.
jen tak dál.

ale i tak mě to dycky mile poabví.. jak říkám sou tu lidi co vi že auto ma 4 kola a ptaji se kam se nalije olej (to mi připada u majitele 15 let starý 7er šílený.) ale na to aby se někdo zeptal že se automat rozjeden a neutral nebo že v hadici je voda na to už musíš mít hoděn dobrej pozorovací smysl

jen tak dál.