Ahoj kluci, prosím o radu jestli by jste náhodou někdo věděl co s tím.. bohužel idiot jsem couval z 16let starym autem cca 60km/h prostě slepá dlouha ulice kde se nedalo otočit.. couval jsem docela rychle a když jsem tam mohl mit možná těch 60km/h tak těsně před tím než jsem pustil plyn vypadla rychlost (nějak jsem tomu nevěnoval pozornost) dal jsem "D" a jel normálně dál.. když jsem pak parkoval u obchodu a chtěl dát "R" tak nic.. pouze se mi spustilo PDC ale takoveto klasické škubnutí jako že je tam rychlost neproběhlo.. zkusil jsem to chipnout a znovu nastartovat a nic.. dopředu naprosto bez problémů.. ZNIČIL JSEM PŘEVODOVKU?? PŘÍPADNĚ NĚJAKÝ ODHAD OPRAVY? MOC DĚKUJU ZA JAKOUKOLIV RADU..
Za komplet repas počitej teda radši víc.
EDIT: ano, u 740i bude rozhodně mnohem levnější koupit jetou převodovku,i dvě..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
pokud si to neudelas sam a musis nekomu platit za vymenu tak rovnou repas... to by ses s toou jinou musel trefit na prvni pokus a jak uz 100rm rekl.. vis picu ze to nebudes za tyden delat zas...
ale pokud si ve vymene sobestacny tak tech 4-5 pokusu mas
díky kluci Jinak věc se má tak, že auto jsem koupil ve středu a ve čtvrtek jsem zkurvil tu převodovku, takže radost.. auto jsem si koupil jen proto že jsem ho prostě vždy chtěl mít a měl jsem v plánu ho za 2měsíce až si trochu pojezdim zase prodat.. těžce jsem smlouval abych to dostal za cenu jakou jsem měl a říkal si že případně něco trhnu nebo aspon neztratim, bohužel už ztrácim samotná vyměna bude stát cca 5tis.Kč převodovku jsem sehnal za 10tis. + koupim olej. Takže necelých 20tis. na rozjezd v pí..! co nadělám.. JEŠTĚ JEDNOU DÍKY ZA REAKCE
na zpatecku je tam nejaky samostatny kos, ktery se rozleti ... proto to jede dopredu, je to klasicky problem ... to same kdyz spalis lamely tak auto dopredu je mrtve ale zpatecka vetsinou funguje. Sice jsi vul ze jezdis tak rychle dozadu ale stejne by se ti to rozletelo o par zarazeni pozdejc tak to mas jedno.
Tak čím to bylo??? Mám stejný problém, ale necouval jsem. Z ničeho nic najednou nešlo couvat. Prostě jsem zařadil R a nic, ani škubnutí. Poradí někdo?? Dopředu jede bez problému, neškube, nekope, nic.............
bohužel bylo nějakým tím pístem na zpátečku či co.. ale já jsem auto raději prodal než abych se pouštěl do opravy :/ koupil jsem si ho protože jsem ho vždy chtěl a bohužel doma bylo jen necelý měsíc, ale nakonec jsem rád jak to dopadlo.. přeju hodně štěstí s opravou