Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - US DRL dokáže někdo aktivovat denní svícení ?
-
Kto mi to nakoduje? Snejk alebo JaraX, ked pride z dovolenky?
BTW, som v Norsku a tu mozes pouzivat hmlovky ako denne svietenie. Pindaju, len ked mas sucasne pustene stretavacie a hmlovky, pokial neni zle pocasie. Ale pokutu nedostanes, len ta napomenu, aby si vypol jedny alebo druhe.
Kazde druhe auto tu jazdi na parkovackach + hmlovkach, prip. len na parkovackach. Neviem, co je s tym u nas taky problem. Raz ma zastavili a mal som na Fabke pustene hmlovky s modrymi parkovackami a povedali mi len, ze aby som si vymenil ziarovky, lebo farebne su tu zakazane. 

Drakes píše:Dokázal by někdo aktivovat denní svícení na e65 pomocí H7 v okolí Prahy?
Jj, jde to. Videl jsem to na vlastni oci a uprimne je to pekne HNUSNY...

Jestli mas zajem, napis. Osobne nedoporucuji.[/b]
Tak ta cena je uzasna ja to mel za 300kc (za tohle nikdo nemuze chtit 2000). a ted mi to ten samy clovek aktivoval pomoci blinkru a nikde zadny problem ani stk ani policii a vypada to dobre. A ty zarovky za 250 to tak mozna druhovyroba ale original fakt za tuhle cenu nekoupis ani za nakupku. Proc by si mel prijit o angel eyes? Svitit muzes stejne jen kdyz jsou zaple xenony jinak to pres den neni videt a vecer se na to jezdit neda. A podle vyhlasky ti zadek svitit ani nema a na primem slunci u e65 zadne diodove svetla ani moc nejsou videt.
vlado42 píše:Tak ta cena je uzasna ja to mel za 300kc (za tohle nikdo nemuze chtit 2000). a ted mi to ten samy clovek aktivoval pomoci blinkru a nikde zadny problem ani stk ani policii a vypada to dobre. A ty zarovky za 250 to tak mozna druhovyroba ale original fakt za tuhle cenu nekoupis ani za nakupku. Proc by si mel prijit o angel eyes? Svitit muzes stejne jen kdyz jsou zaple xenony jinak to pres den neni videt a vecer se na to jezdit neda. A podle vyhlasky ti zadek svitit ani nema a na primem slunci u e65 zadne diodove svetla ani moc nejsou videt.
Hele, ja nevim. Me to rikal jeden clovicek, ktery mi to zminoval s souvislosti s "drahymi" xenon. vybojkami. "Sluzba" jde mimo me, takze cenu nemohu komentovat. Zrejme, ale mas jinou verzi upravy, nez jsem videl ja. Ta co jsem prave videl, funguje nasledovne. Prepnes svetla na auto rezim. Ve dne, kdy by automaticky rezim nesvitil, Ti sviti dalkova svetla na 50% a nesviti Angel Eyes. Pokud je sero a tma, sviti svetla uplne normalne. A o teto uprave jsem mluvil ja.
Take jsem ale nepsal, ze by jsi mohl mit problemy na STK ci s PCR. V zakone je receno, ze mas svitit. Jestli neco, tak by mohli max. mit keci, ale to je asi tak vse.
Nicmene me se tahle uprava, kdy nesviti Angel Eyes proste hnusi.
Ono jsou dve verze us drl pomoci H7 kdyz sviti jenom H7 nebo kdyz prepnes na parkovacky sviti k tomu i krouzky a zadne svetla ale kdyz trefis na blbce da ti pokutu jelikoz na aute s drl sviti svelta pouze k dennimu sviceni nic vic a druha verze je pomoci blinkru ale tam se musi nastavit jeste zesileni protoze jinak to funguje jen jako pozicne svetla a za dne je to videt slabo kdyz se to nastavi sviti to silne jak zarovky pro drl bau15 napr ve skodovce. Tam nejde ani o cenu xenonu ale o cas pri jeho vymene musi se sundavat cely naraznik aspon u moji e65 po faceliftu nevim jak je to pred. Ale ja nechaval menit jen ledky do krouzku a auto tam bylo cely den.
Aha, tak to jsem nevedel. Nejsem priznivcem uprav pro denni sviceni - resp. dodelani jinych (treba LED svetel) nebo prehozeni na dalkove apod. Takze asi tak
Xenony jsem zatim nemenil, ale daval jsem zrovna vcera LED markery a je pravda, ze se musi svetlo odmontovat, ale u mne stacilo jen odsroubovat a povysunout. Je tak sice hodne blby pristup, ale slo mi to i bez sundani narazniku. Mozna je to u Tve faceliftovane jine (ja mam E65 r.v. 2003).

Xenony jsem zatim nemenil, ale daval jsem zrovna vcera LED markery a je pravda, ze se musi svetlo odmontovat, ale u mne stacilo jen odsroubovat a povysunout. Je tak sice hodne blby pristup, ale slo mi to i bez sundani narazniku. Mozna je to u Tve faceliftovane jine (ja mam E65 r.v. 2003).
- Přílohy
-
- Sakra viditelný rozdíl - svítí pouze Angel Eyes, výměna se povedla :-)
- rozdil.jpg (3.11 KiB) Zobrazeno 634 x
u pred i pofl si normalne vymenis sam vsechny zarovky i xenonku bez demontaze cehokoli.... az na zarovku do krouzku... u predfl to staci jen povytahnout a i tak to de nakokot, ale u pofl to musi ven... ale ruku na srdce... tohle se dela jednou za zivot.... s ostatnima zarovkama zadny problem neni... takze... jebat DRL...