Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupit/Nekoupit E65 - konkrétní případ

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Srandik32

#101 Příspěvek od Srandik32 »

Každá ojetina zůstane ojetinou a nový auto z ní jen těžko uděláš.Ikdyž ty dnešní nový auta.... :? Taky záleží jak se s autem zacházelo od nova.Popravdě neznám moc lidí,co by o svým hýčkaným autě řekli,že je to plečka :)
vasek72

#102 Příspěvek od vasek72 »

to ne, ale málo kdo přizná že ať chceme nebo ne že jsou to už starý auta na kterých je to přecejen znát a každou chvíli se něco mění, opravuje a repasuje což stojí peníze... no a když to auto na vzdory tomu všemu mám rád, tak do něj těch peněz dám víc aby se za ním každý otočil a měl jsem z něj radost pokaždý když se posadim za volant. Pak jsou auta co udržuješ z nutnosti ale spolehlivostí na tom jsou stejně... jako všechny ojetiny :cry:
loyd-krismas

#103 Příspěvek od loyd-krismas »

Zase taková plečka to není a uplně bych taky neříkal stará dobrá E38. Jsou to generačně jiné auta = jiné technologie a nároky klientů = více elektroniky a vychytávek = vyšší pravděpodobnost poruchy.... Až budou v těchto cenách F01 bude se zase říkal stará dobrá E65...
Rejchy Moderátor
Moderátor

#104 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Snejk píše:taky to stalo 180 a ten motor byl v prdeli... tak ted je to za kilo sotceny a motor bude v prdeli dal... tohle je velmi ftipnej pribeh :)

Já žil v domění že se E65 stočit už nedá,respektive že je to tak složité a finančně náročné že se to už nevyplatí.
vasek72

#105 Příspěvek od vasek72 »

nevim no ale myslim že lidi vymyslí cokoliv... obzvlášť když jede jen o nějaký elektronický záznam a přepsat ho, zase na druhou stranu jde všechno zase zjistit. Třeba podle celkově spálené nafty (teda aspoň podle kluků co to dělají) :rolleyes:
Odpovědět