E65DRIVER píše:Pražákům se to kecá Ty z Prahy nevyjedou.. musí se jezdit za nima.
Nevim proc by mela byt E65 nejhorsi auto na zimu. Podle mne je to spatnym elementem mezi volantem a pedaly... Bydlim sice v Praze, ale pohybuji se smerem na Tabor a Pardubice. Ted jsem byl v Peci pod Snezkou na xDrive Tour a minuly tyden na horach. Nemel jsem zadny problem. Po dalnici jsem to sustil ve snehu 170, auto sedi. Na horach vse v pohode. Vyjel jsem a kdyz jsem pritelkyni zastavil v kopci, kde byl jen ujezdeny snih, zapnul jsem DTC a uplne normalne jsem se rozjel... Hodne delaji kvalitni pneu, ale myslim si, ze nejvetsi problem byva v nohach... Nehlede na to, jakmile vezmu na kluzkem povrchu za plyn, okamzite zabere DSC
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Zdarec........
.....rozjezdy do kopce v "pohode".....150 na okresce na snehu a neutrhnese....
......fyziku neochcijete.....pak vas tady bude jeden clen 7er fora vystrihavat hydraulickyma nuzkama z tech vasich super aut na snih...
MartinCoupe píše:Tak co, nechal jsi si vymenit ty silentbloky?
Prestalo to plavat?
Ahoj,
ano,uz je to OK dal som vymenit silenbloky a este daku mini generalku podvozku a potom geometriu a auto uz sedi.
Dik kazdemu za radu co mi pomohla
Na snehu to ide uz uplne inak,lepsie,stabilnejsie.
Ja som zadny nahon mal pred tym na mercedes E W211,ale uz teraz mozem povedat ze tento v 7er je ovela lepsi
Mel jsem stejny problem s Passatem. Jen aby leasingovka (operativny leasing) usetrila tak mi na zimu dala pneu s rychlostnim indexem H. Auto zacalo po prezuti plavat a bylo nestabilni. Vymenili je za pneu s rychlostnim indexem V a auto prestalo plavat. Jaky rychlostni index ma 7er zapsany v TP?
ve stredu byl v Passau sjezd politiku nejake strany a byla tam hromada F01, pak A8 a 1 Ess klasse. X drive jsem nevidel ani jednu tak s tema karama to tak spatne bejt nemuze... Jo a vetsina mela 750i..
ale Snejk nezmeri geometrii, ne? To jsem u nej nejak nevidel.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Nejlepší zkušenosti co se týče gum a podvozku mám s http://www.pneuvulkan.cz ... jsou tam i večer, mají moderní techniku, závaží... Snejk tam taky jezdil, i hodně lidí z té části Prahy co znám...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Jen se radši předem zeptej na cenu, občas byla vyšší než bych čekal... ale dělají to dobře.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé