Čau potřeboval bych poradit. Mám hodně mizerný příjem signálu rádia. Někdy to hraje dobře, ale většinou se to zeslabí jak kdyby byl špatný signál. Některé rádia jsou relativně v pohodě a jiné hrůza. V jiných autech problém se signálem není. Co se týče zvuku, tak z cd, navi a tv v pohodě. Děkuji za každou myšlenku...
tipnul bych to takhle od oka na problem bud antenich zesilovacu nebo jejich napajeni... to proste jak nejede tak dik tomu ze anteny jsou ve sklech tak bez tech zesilovacu jsou prakticky nefunkcni ... v praze to jeste jakz takz s odrenejma usima jde... malokdy se podela tuner ze by byl "necitlivej"...
Neco podobnyho mam taky, ale myslel jsem si ze to proste jen blbe chyta.
Jinak vetru se do vlakna jen s jednou otazkou. Nehraje mi jedno zadni repro. Kdyz sem reprak vyndal tak je funkcni, kde mam chybu hledat, a da se to vubec opravit? Nebo koupit jiny modul.
Mě dělá rádio to samý. Už od tý doby co jsem to koupil. Folie na oknech teda mám asi půl roku, ale dělá mi to to samý co popisujete. Hraje to dobře třeba půl dne, pak to prostě přestane a začne to šumět a konec. Dřív pomáhalo to vypnout a zase zapnout, ale teď už nic. Myslím že mám v hajzlu tuner, ale je mi divný že to třeba půl dne hraje normálně. Když jsem folie neměl zlobilo to úplně stejně. Myslím že ten tuner bude asi raketa že jo.