Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 - zadní automaticky otevíratelný( hlučný,blbý chod)
čaues at hledam jak hledám,tak nemužu najít co potřebuju na foru.Co potřebuju vědět: Zadní kufr automaticky otevíratelný vydává velký hluk jako by tam nebyl olej. Občas se to i zastaví v půlce a dál to nejede nahoru a pustí se to samo dolů.Co stím?Nesetkal se někdo stímhle problémem?Díky za vaše rady a tipy...
Jo, dá se vyměnit komplet a na tom víčku je myslím ryska.
Dal jsem něco málo nad (0,5-1cm) a po zapojení to bylo přesně na rysce - postupně se to asi odvzdušnilo po pár použitách...
Hluk se rozhodně rapidně zmenšil a zvedání je "hladší".
Blbě se to vypouští, nejlíp dát to celý čerpadýlko do platový nádržky nebo spolehlivýho igelovýho pytle a vypustit do něj...
Olej seženeš v BMW, stojí to pár korun a je to ta červená srajda, co je na fotce. Prodává se po těch lahvičkách, cca 2/3 flaštičky stačí na komplet náplň - zbyde na dolívání.
Dal jsem něco málo nad (0,5-1cm) a po zapojení to bylo přesně na rysce - postupně se to asi odvzdušnilo po pár použitách...
Hluk se rozhodně rapidně zmenšil a zvedání je "hladší".
Blbě se to vypouští, nejlíp dát to celý čerpadýlko do platový nádržky nebo spolehlivýho igelovýho pytle a vypustit do něj...
Olej seženeš v BMW, stojí to pár korun a je to ta červená srajda, co je na fotce. Prodává se po těch lahvičkách, cca 2/3 flaštičky stačí na komplet náplň - zbyde na dolívání.
Diky.. Uz jsem ten motor mel jednou venku a byla to docela pakarna. tak bych to chtel doplnit bez vyndani,ale prave v tom je ten problem,ze nevim kde je nejaka ta ryska maxima...
Nekdo tady pise,ze se to plni nez to zacne vytekat a nekdo zase ze je tam nejaka ryska,ale nikdo nic presneho. Takze nevim!!!!
Ale stejne diky..
Nekdo tady pise,ze se to plni nez to zacne vytekat a nekdo zase ze je tam nejaka ryska,ale nikdo nic presneho. Takze nevim!!!!
Ale stejne diky..