Zhasnul mi displej uplne,e65,nesviti nic radio,navi,park asistent,nic.I kdyz radio hraje.Na diagnostice mi to napsalo zavadu neco o optickem kablu.Nejake tipy?Dik
až do teď jsem přemýšlel jak to říci jednodušeji, ale nic mě nenapadlo...
víš co zkus...? nalož do auta všechny lopaty co máš a vem auto k mechanikovi... tam tomu ani nemusíš rozumět a lopaťák můžeš být jak chceš velkej... klidně od volantu...
Pavel_Franta píše:až do teď jsem přemýšlel jak to říci jednodušeji, ale nic mě nenapadlo...
víš co zkus...? nalož do auta všechny lopaty co máš a vem auto k mechanikovi... tam tomu ani nemusíš rozumět a lopaťák můžeš být jak chceš velkej... klidně od volantu...
Velmi konstruktivní rada, tak nějak jsem pročetl Tvoje příspěvky, tak žádám od moderátorů pro Tebe jediné !!!BAN!!!
srandik-naskocila chyba 691 myslim.Je to uplne po tme,ale zvuky od park. a radio hraje normalne.Jeden mi rikal ze je neco s optickym kablem,druhy o nejake pasce na monitoru.Ve Wodzislawy (PL) je nejaky chlap co se na to specializuje tak tam sjedu,mam to kousek od Ostravy.
to Jozin: podle mne mas nekde preruseny MOST. Rozhodne bych zkusil JaraXe nebo Snejka.
to Pavel_Franta: opravdu jsou Tve prispevky pomerne trapne. Nikdo s motorem problem nemel, JaraX se omluvil. Jediny, kdo tu ma problem jsi Ty. Odpovidas naproste nesmysle, takze jsi bud zhuleny nebo ... Chovas se jako malej fakan.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ja bych to taky videl na prerusenou optiku. Ja bych ji napichnul na rozumnou diagnostiku, ta i navede co zkontrolovat. Muze to byt banalita, ale ani nemusi, muze to byt taky pekny pruser...Ale netreba strasit predem.
chce to diagnostiku,
nicmene otevří kastlík a nad kasltíme jak sou pojsitky je optickej propoj, ten zkontroluje jeslti je propojenej, to sam v kufru u navi jednotek, klidně to cely odpoj a znova zapoj. podívej se jeslti všechny jednotky co odpojuješ sviti do optiky.
MOST je vlastne optika. Ta pokud je prerusena, tak je to spatne, nehraje treba radio apod. Osobne bych zkusil zkontrolovat konektory, jestli se nejaky neuvolnil. Jinak je asi spise na diagnostiku
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex