Zdravím,mám 745d r.v.2007 facelift a nejde mě otevřít kapota motoru. Ve vnitř jsem to rozdělal a táhla,ale tam to funguje,vidím jak se lanko hýbe když potáhnu. Nevíte někdo jak se dostat pod kapotu a otevřít? Vůbec mě nenapadá jak se tam dostat...
Uplne kurevsky blbe e65 ma lanko celou dobu schovany a jeste zamky az kdesi v prdeli... Na hever.. Odkryt co se da.. Zahlidnes naznaky lanka.. Ja si udelal hak z tvrdy pasoviny a za tu bovdeny se vesel a otevrel.. Ale par hodin srani... Bmw to mrda, ta se v utcitych mistech provrta, otevre, dily vymeni..
Díky,co jsme obvolal známé servisáky,tak každý mě řekl použít násilí. Vylomit ledviny apod. To se mě nechce... Zkusím to na tom zvedáku... Díky za info!
pres ledviny cesta nikdy nepovede protoze mas zamky az u motoru za chladicema, chladicovkou, vrtuli atd... takze jako pres ledviny ani pres sundanej naraznik ani nic ani hovno... jedine zespodu auta po oddeklovani vseho co kolem chladicu uvidis... zespodu.. a nebo sundat naraznik a provrtat se chladickovkou... tak to dela bmw..
e65 je na tohle kurva... ja si radsi koupil vsechna lanka nova..
Mě se to utrhlo vevnitř u té páčky. takže jen zatáhnout za ten zbytek toho drátku. Jak se dá vyměnit potom to lanko? po otevřené kapotě to jde líp a nebo je potřeba všecko rozebrat a poodkrývat?