Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

745d r.v.2007 face nejde otevřít kapota

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
KALDA

#1 Příspěvek od KALDA »

Zdravím,mám 745d r.v.2007 facelift a nejde mě otevřít kapota motoru. Ve vnitř jsem to rozdělal a táhla,ale tam to funguje,vidím jak se lanko hýbe když potáhnu. Nevíte někdo jak se dostat pod kapotu a otevřít? Vůbec mě nenapadá jak se tam dostat... :(
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Snejk »

Uplne kurevsky blbe e65 ma lanko celou dobu schovany a jeste zamky az kdesi v prdeli... Na hever.. Odkryt co se da.. Zahlidnes naznaky lanka.. Ja si udelal hak z tvrdy pasoviny a za tu bovdeny se vesel a otevrel.. Ale par hodin srani... Bmw to mrda, ta se v utcitych mistech provrta, otevre, dily vymeni..
KALDA

#3 Příspěvek od KALDA »

Díky,co jsme obvolal známé servisáky,tak každý mě řekl použít násilí. Vylomit ledviny apod. To se mě nechce... Zkusím to na tom zvedáku... Díky za info!
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od KKKuba »

servisáci jak noha, všechno vyrvat, zničit a je po prdeli...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Snejk »

pres ledviny cesta nikdy nepovede protoze mas zamky az u motoru za chladicema, chladicovkou, vrtuli atd... takze jako pres ledviny ani pres sundanej naraznik ani nic ani hovno... jedine zespodu auta po oddeklovani vseho co kolem chladicu uvidis... zespodu.. a nebo sundat naraznik a provrtat se chladickovkou... tak to dela bmw..
e65 je na tohle kurva... ja si radsi koupil vsechna lanka nova..
klimsonn

#6 Příspěvek od klimsonn »

Mě se to utrhlo vevnitř u té páčky. takže jen zatáhnout za ten zbytek toho drátku. Jak se dá vyměnit potom to lanko? po otevřené kapotě to jde líp a nebo je potřeba všecko rozebrat a poodkrývat?
Odpovědět