Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
f01 - koupit benzín nebo naftu ?
-
Pane, vy musíte být při nejmenší úvaze moc zajímavá osobnost. Všude píšete, jak nafta je špatná a TAKÉ V6TKY (respektive R6) jsou nahovno.
Za a) vy nemáte peníze ani na novou 730d, natož 750tku či 760tku
Za b) Nafts nesmrdí a v současné době jsou už ve velmi vysoké úrovni, i lepší než benzín
Za c) Machrujete jak benzín je benzín, ale vy to dáváte do podřídného LPG, takže to nemáte benzín, avšak LPG.
Za d) A kdyby jste měl benzín, tak auto vytáhnete jednou za měsíc na 100km zamachrovat, jaký nejste pán, přitom kdyby věděl člověk, že to máte jen na pár km ročně, tak by to bylo pro smích, neboť auto je spotřební věc, na machrování jsou zlaté cíhly, diamanty apod.
Být Váma se podívám do zrcadla a zeptám se, co ,,jsem za člověka,, který do prémiového uata cpe plyn a zda by takové BMW mělo jezdit po silnicích České republiky.
ZAMYSLETE SE NAD TÍM...
Za a) vy nemáte peníze ani na novou 730d, natož 750tku či 760tku
Za b) Nafts nesmrdí a v současné době jsou už ve velmi vysoké úrovni, i lepší než benzín
Za c) Machrujete jak benzín je benzín, ale vy to dáváte do podřídného LPG, takže to nemáte benzín, avšak LPG.
Za d) A kdyby jste měl benzín, tak auto vytáhnete jednou za měsíc na 100km zamachrovat, jaký nejste pán, přitom kdyby věděl člověk, že to máte jen na pár km ročně, tak by to bylo pro smích, neboť auto je spotřební věc, na machrování jsou zlaté cíhly, diamanty apod.
Být Váma se podívám do zrcadla a zeptám se, co ,,jsem za člověka,, který do prémiového uata cpe plyn a zda by takové BMW mělo jezdit po silnicích České republiky.
ZAMYSLETE SE NAD TÍM...
Spotrebu neresim protoze nebudu stim jezdit 1000km den.Navic vim ze petilitr nepojede za 5 litru,nejsem blazen.Jak budu chtit auto na spotrebu,koupim oktavu a neni co resit.Ja mam na me e65 745i prumer 12.5 za dva roky co to mam,ale po pravde moc ten udaj nsleduji.Urcite ctyrkolu,protoze myslim ze je lepsi nez zadakolka.Mam doma jeste Jeep,ten je radost v zime ovladat,kam otocis volantem tam to jede.
Nevi,uvidim,az to koupim dam vedet jake mam dojmy z toho.

možná si tu naseru na hlavu ale já už měsíc jezdím s f01 30d a jsem s tím uplně spokojenej.., jezdím s tím za 9, jede to i s takovým žebřiňákem pěkně a olomouc praha s tím otočím za hodinu dvacet...v bílé na 20"...uplná pohoda...pokud nekdo jezdí hodně...tak i v mém případě vysrat denně, nebo co druhý den 3jku za nádrž, poměrně nervová záležitost
takže s nějakou 760i by u mě nikdo nepochodil, neříkám, že to nebude supr svezení sametovej zvuk a pod...ale 30d na naše poměry uplně pohodové vozítko.