Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
f01 - koupit benzín nebo naftu ?
Je pravda ze ja v aute zrovna normalne nesedim tak treba misto vzadu hanim zbytecne mozna je to na ukor nastavitelnych zadnich sedacek, nevim. Odpovim jinak ja bych do ledajakeho auta nesedl. Pred 2 rokama jsem mel mercedes, a baba me v nejakem novem pezotu vzala celne, jestli to byla 308 uz poradne nevim, kazdopadne ja vylezl s modrinama a auto bylo defakto po odpojedni par cidel mozne nastartovat a popojet s nim, pezot uplne na sracku urvane kola a vystrilene vsechny bagy. E61 neni spatna, me se s tim jezdi jezdi dobre co do pocitu bezpeci ta sedma je fakt neco jineho. Kdo jezdi hodne da mi za pravdu ze debilu na ceste plno a vubec nesouhlasim s tvrzenim, ze ti co jezdej rychle zpusobuji vetsinu nehod, zalezi jak je na rom rozpocet. Do te 61 sednu rad a rad s ni nekam jedu, je to i o tom ze ja jsem takovej lovec zvuku ze to auto je zgeneralkovane snad cele. 7 pokud ty penize jsou, proc ne, pokud clovek v sobe prekona tu myslenku ze hold nove auto ztrati na cene vzdy nejvic...ano vzal bych to. Pokud mohu poradit, kazdopadne co bych uz nikdy nekoupil je x6 to auto je desne zklamani
Měl jsem možnost řídít na několik minut BMW X6 5,0i a mohu porovnat, že zvukový projev v X6 je mnohem, mnohem lepší, než v sedmičce (750Li).
X6tka není tak masitě odhlučněná jako sedma a když dáte motor na 6000otáček, tak o tom značně víte, že tam právě jsou, ŘVE TO!
V Superbu jsem nejel, nehledě na to, že cenová kategorie je na úrovni BMW 1, nicméně je možné, že tam je mnoho místa, avšak si nemyslím, že by tam bylo více místa v podélném směru (v příčném je to blbost, Superb je celkem úzký s porovnáním s 7, A8 či eSkem. Nicméně si uvědomte, jak sedačky (tloušťku) má Superb a jaké giganty má 7...!
Bylo by dobré sehnat údaje o vnitřních rozměrech obou vozů (Superb, 7 bez L verze).
X6tka není tak masitě odhlučněná jako sedma a když dáte motor na 6000otáček, tak o tom značně víte, že tam právě jsou, ŘVE TO!
V Superbu jsem nejel, nehledě na to, že cenová kategorie je na úrovni BMW 1, nicméně je možné, že tam je mnoho místa, avšak si nemyslím, že by tam bylo více místa v podélném směru (v příčném je to blbost, Superb je celkem úzký s porovnáním s 7, A8 či eSkem. Nicméně si uvědomte, jak sedačky (tloušťku) má Superb a jaké giganty má 7...!
Bylo by dobré sehnat údaje o vnitřních rozměrech obou vozů (Superb, 7 bez L verze).
- Don
chlapi jak muzete porovnavat A8 a 7 se Superbem. Auta uplne jine tridy. Staci se podivat na zidle... predni i zadni a je jasne proc koupit e66 nebo f02.
x6 je spekr a modni doplnek... to ze je to s*acka, to uz je zase jina
stejne jako porsche muselo zacit delat svuj kajak, aby nekrachlo.
x6 je spekr a modni doplnek... to ze je to s*acka, to uz je zase jina

stejne jako porsche muselo zacit delat svuj kajak, aby nekrachlo.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Sice porovnáváte neporovnatelný,ale rozměry jsem našel.
F01:podélný prostor vpředu min/max (mm): 820 / 1110
podélný prostor vzadu min/max (mm): 620 / 910
E65: podélný prostor vpředu min/max (mm):920 / 1150
podélný prostor vzadu min/max (mm):670 / 900
superblb 2:podélný prostor vpředu min/max (mm):860 / 1030
podélný prostor vzadu min/max (mm):810 / 990
Rejchy píše:Sice porovnáváte neporovnatelný,ale rozměry jsem našel.
jak se to vlastně měří? Vzadu -to je prostor od konce sedáku po přední sedadlo? A vpředu?
Měřeno by to mělo být takhle,délka sedáku a následně šikmo k pedálům.Tyhle rozměry jsem našel na AUTO.cz a jsou tam komplet rozměry všech aut které testovaly včetně obrázku co daný rozměr znamená.
http://www.auto.cz/test-bmw-740d-xdrive-aktovka-x-54339
http://www.auto.cz/test-bmw-740d-xdrive-aktovka-x-54339