taky bych řekl, že klíč nejde rozebrat. I kdyby ses do něj dostal, tak tam asi nic nevykouzlíš.
Mně kdysi spadnul klíček na zem ze dvou metru, šlo pak jenom zamykat auto, nic jiného nefungovalo. Koupil jsem nový.
Může to být upadnutý nebo promáčknutý mikrospínač (jde opravit), ale klíč se musí rozříznout - je lepený. Nedestruktivně se do něj nedostaneš, nové pouzdro se dá koupit, cena je podle typu klíče.
JJ jeden taky rozobrati uz mam doma okolo obvodu z listom pilky ho rozrezes pozor opatrne aby si nerozrezal aj plosak no nazad ho zlepis mozno tak lepidlom ale bude to vyzerat blbo
Typujem to na mikrospinac ze uz daco ma za sebou ale da sa vimenit ak si sikovni v spajkovani mam aj foto keby tak
Kamarád má na e65 asi setejný problém. Centrál normálně funguje. Dálkou jde auto jen zamknout, ale ne odeknout a to ani otevřít kufr. Klíče má dva a nejde to ani s jedním...
přidám se do tématu...klíč sem vpohodě rozebral...ale zjistil sem že mi tam chybí na "druhym" klíči jedno z těch tlačítek na tišťáku....dá se to někde sehnat ?
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
tak sem koukal...cena dobrá...ale já to nejsem schopen opravit...
myslíš, že by bylo možný, že bys to objednal a pak mi to připájel ? srovnal bych to pak s tebou
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009