ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Tak zrcatka jsem rozebral a zjistil ze budu potrebovat prave ( strana spolujezdce ) zrcatko nebot to svoje mam ruple. Takze kdo ma hnede samozatmavovaci v dobrem stavu at se mi ozve Samozrejme to nespecha
Takže zrcátko nikdo nemá??
-
Už máte nekdo LED osvetlení SPZ?? Uvažuji že si to koupím ale nevím jestli to nebude přesvětlovat značku? Chci aby to bylo co nejvíce podobné tomu co montuje dnes BMW na svoje auta. Já jsem našel jen něco kde je 24 LEDek a to je podle mě hodne.
Já to mám a svítí to až na silnici, když je naklopíš jakoby do značky, tak je to lepší jak mlhovka Musíš ale mít s eliminací chybových hlášení a ještě to odzkoušet, protože mě až třetí diody přestaly psát chybu, ačkoliv měly všechny mít rezistor Kupoval jsem ve Stualarmu.
Tak zrovna ty diody ji přesvětlej určitě ... Musel bys sehnat sufitku tak maximálně se 3 diodama a odklonit ji od auta, ale jak jsem už psal, pak to svítí až na silnici
Uvazuju o koupi e38 s automatem,budto 6 nebo 8 valec.Kolik tak na tomhle aute vydrzi automat?A jak je draha pripadna oprava?Je z hlediska vydrze lepsi 6 nebo 8 val?Diky
Almara dle toho jak se k ni nekdo chova. Mam 340 000Km Ok. Pripadna komplet repase do cca. 50 000Kc.
Na 6val zapomen, to je blbost nejvetsi. Res V8 a jen se rozhodni zda v LPG nebo ne.
To je dost palba,asi lepsi koupit 2. jetou.Jak poznam ze je automat v haji?Nikdy sem s automatem nejel:D
Budu to mi vpodstate jako 3 auto,nejde mi o zadny extra vykony,v takovym aute se stejne rychlost neda vychutnat.Na to mam E36.Jde mi ciste o poruchovost,nebo je to jedno?Zase resim naklady,a nechci zbytecne priplacet za povinny a mit vyzsi spotrebu (asi).Do plynu by sla urcite,bez toho bych to neuzivil.
Dobre asi da,ale neni to proste na takovy to zablbnuti uplne jak 3,i v 5 se mi to zda dost nudny,ale zase je to pohodlny.Rikate teda,ze na poruchovost to nema vliv?
Já si myslim, že určitě ne. Podstatný je to, jak se k tomu chovali lidi před tebou. U vojetýho matu nemáš záruku, že se ti za 1000km nepodělá, ale ani manuál neni etalon spolehlivosti. Ta převodovka většinou neodchází z ničeho nic, většinou to dává najevo předem, že se časem asi něco podělá.
Nemuzu uplne souhlasit s tim ze na 6 val zapomen. Taky jsem touzil po V8, akorat jsem nesehnal v odpovidajici vybave a stavu. Pak se naskytla moznost pekne 2.8i, tak jsem to risknul a nyní rozhodne nelituju, ikdyz V8 do sedmy pasuje prostě líp, tak R6 bych nezatracoval. Pro mě je to první auto které mě nenutí jet rychle a taky se mi zdá líp ovladatelná (ale to je třeba jen pocit) a jinak když potřebuji, tak to taky jede, ale nějaký dravec to není Dlouhodobou spotřebu mám 9.5l a dálky to jezdí mezi 7-8l, takže paráda, ale spotřebu u tohoto auta neřeš. Pokud budeš mít možnost pěkné V8, tak vem radši V8,ale 2.8 na běžné ježdění stačí v pohodě také.
Len na to aby si si ju vychutnal musíš ísť rýchlo a to sa nie vždy dá V niektorých autách stačí ísť 50..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé