Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - jak se přidělá vypadlá zadní vnější klika
-
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem to udelal je to stejne jako na e39 kliku drzi takovy plisek a k nemu se da dostat kdyz se otevrou dvere tak na boku je ovalna plastova zaslepka po vyloupniti to staci posvitit baterkou a delsim sroubovakem zatlacit ke smeru motoru tim nam klika vypadne zpetna montaz staci nejaky drat na plisku je dira kam se zahakne a zatahne se smerem k sobe a pak staci drat vytahnout a hotovo
Když otevřeš dveře, tak v oblasti kliky je na straně takový otvor (překryt černou krytkou). Krytku vytáhni a pěkně uvidíš "uchycovací mechanismus" (takový plíšek v kolejničce
)
Pokud ti vypadnul, tak budeš muset rozebrat tapecír (hodně štěstí), pokud ne, tak bude pouze kousek vysunutý (dle mého názoru bude spíše pouze vysunut)
Ještě rada: Plastová krytka otvoru je ze dvou část (vytáhni pouze ten střed a pak třeba zbytek) ... já to tahal najednou a ....

Pokud ti vypadnul, tak budeš muset rozebrat tapecír (hodně štěstí), pokud ne, tak bude pouze kousek vysunutý (dle mého názoru bude spíše pouze vysunut)
Ještě rada: Plastová krytka otvoru je ze dvou část (vytáhni pouze ten střed a pak třeba zbytek) ... já to tahal najednou a ....