Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 - jak se přidělá vypadlá zadní vnější klika

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
pity84
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pity84 »

Potreboval bych poradit vypadla mi vnejsi klika ze dveri a visela jenom na kabelu nevite nekdo jak se pridelava.
PetoK

#2 Příspěvek od PetoK »

Zvnutra ju drzi zboku zasunuty taky plechovy drziak... asi bude dobre zhodit cely tapec dveri aj s vnutornym subpanelom a kuknut to, zrejme sa ten drziak otrasmi povolil a niekde tam vypadol...
pity84
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pity84 »

uz jsem to udelal je to stejne jako na e39 kliku drzi takovy plisek a k nemu se da dostat kdyz se otevrou dvere tak na boku je ovalna plastova zaslepka po vyloupniti to staci posvitit baterkou a delsim sroubovakem zatlacit ke smeru motoru tim nam klika vypadne zpetna montaz staci nejaky drat na plisku je dira kam se zahakne a zatahne se smerem k sobe a pak staci drat vytahnout a hotovo
Bembik

#4 Příspěvek od Bembik »

Když otevřeš dveře, tak v oblasti kliky je na straně takový otvor (překryt černou krytkou). Krytku vytáhni a pěkně uvidíš "uchycovací mechanismus" (takový plíšek v kolejničce :-D )
Pokud ti vypadnul, tak budeš muset rozebrat tapecír (hodně štěstí), pokud ne, tak bude pouze kousek vysunutý (dle mého názoru bude spíše pouze vysunut)
Ještě rada: Plastová krytka otvoru je ze dvou část (vytáhni pouze ten střed a pak třeba zbytek) ... já to tahal najednou a ....
Odpovědět