Gas1 píše:mě buzerujes za to ze pisu ze spojka stala 13 a ty mě tady ted nutis ze nahradni dily staly 50k..podle cen v kelly mozna ale pres kseftaře za 10k nanejvis.. a spojka měněná nebyla a jestli ti brumla rekl ze ano tak si podejte ruce protoze si asi budete rozumět..jak sem uz psal tak spojka byla v ha...lu a rozhodně to nebylo olejem.. byla tak sjeta az se urvaly nyty co drzi oblození..
Takze v prvni rade ze me nikdo nebude delat podvodnika !!! Kdo me zna asi vi... Co se spojky tyce, tak se delala pouze lamela, jelikoz auto ma dvouhmotej setrvak, tak lamela nema zadne pruziny a tudiz se na ni nema co pos... Pokud si to zakaznik preje, tak mu udelam pouze repas, jelikoz vymena je rychla a zakaznik zrovna nema tolik penez, tak to chvily vydrzi. A bohuzel nejsem vsvedouci a pokud bude vyhratej pritlacak, tak to bohuzel nejde poznat a kdyz bude mi slabej pritlak, je logicke, ze se lamela sjela az na nyty. A pokud to nekdo rozdelal, je jasne ze ti bude tvrdit, ze tam nikdo nikdy nebyl... Jinak chapu ze ses nasr..., ale bohuzel to tak chodi.. Ja osobne jsem take mockrat nemel stesti na kup a s autem se najeb... , ale proste to ber ze je to stary auto. A co se Jaraxe tyce, nemyslim si, ze by mel tohle cemu ty rikas ,,podvod" zapotrebi.