Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
brumlae34

#61 Příspěvek od brumlae34 »

Gas1 píše:mě buzerujes za to ze pisu ze spojka stala 13 a ty mě tady ted nutis ze nahradni dily staly 50k..podle cen v kelly mozna ale pres kseftaře za 10k nanejvis.. a spojka měněná nebyla a jestli ti brumla rekl ze ano tak si podejte ruce protoze si asi budete rozumět..jak sem uz psal tak spojka byla v ha...lu a rozhodně to nebylo olejem.. byla tak sjeta az se urvaly nyty co drzi oblození..

Takze v prvni rade ze me nikdo nebude delat podvodnika !!! Kdo me zna asi vi... Co se spojky tyce, tak se delala pouze lamela, jelikoz auto ma dvouhmotej setrvak, tak lamela nema zadne pruziny a tudiz se na ni nema co pos... Pokud si to zakaznik preje, tak mu udelam pouze repas, jelikoz vymena je rychla a zakaznik zrovna nema tolik penez, tak to chvily vydrzi. A bohuzel nejsem vsvedouci a pokud bude vyhratej pritlacak, tak to bohuzel nejde poznat a kdyz bude mi slabej pritlak, je logicke, ze se lamela sjela az na nyty. A pokud to nekdo rozdelal, je jasne ze ti bude tvrdit, ze tam nikdo nikdy nebyl... Jinak chapu ze ses nasr..., ale bohuzel to tak chodi.. Ja osobne jsem take mockrat nemel stesti na kup a s autem se najeb... , ale proste to ber ze je to stary auto. A co se Jaraxe tyce, nemyslim si, ze by mel tohle cemu ty rikas ,,podvod" zapotrebi.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od JaraX »

gas1 jedna si začíná koledovat na trestní oznámení za pomluvu, ja si stojím za to že auto jsem prodal naprosto seriozně a jak jsem psal, v posledním roce v něm bylo proinvestováno přes 50k včetně nového LPG, auto bylo prodáno včetně oznámení všech neduhů, jako je olej vytečený na spojku, nebo zanešený okruh chlazení, bohužel tento člověk se nezmuže na nic víc jak pomlouvat a kazit lidem jméno.
OnDRAG
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od OnDRAG »

Gas tu řeší žabomyší problémy. Jestliže koupil sedmičkové BMW za 23 000 kč (i s LPG) jež nové stálo několik mega, tak je samozřejmý, že se nevyhne hromadě investic. A kor, když mu prodávající řekl, že je to bez záruky... Tady není opravdu o čem se bavit... Gas1 tě neznám, ale přijde mi tvý jednáni za tak nějak ,,vypočítavé,,. By ses měl radovat z každé vyměněné či nové součástky (na sedmičce i s LPG za 23 000 ) a ne si dělat nepřátele mezi hodně schopnýma mechanikama, jež budeš potřebovat. Každé staré auto je přeci bezedná kasička na peníze. To určitě musíš vědět. A na každém starém autě jde cosi špatnýho najít ... A proto mi přijde nepochopitelné se domáhat takhle oprav... . Jarax aji Brlumla mají super zdroje na ND i bezva přístup k zákazníkům ( jednání chování prostě naférovku). Když jsem potřeboval nedávno jeden trombon (svody) , obvolal jsem celou republiku a přitom Jarax mi je zehnal na druhý den a ještě za polovinu. Nebo večer šel do vymrzlé garáže a vyměnil mi vzduchový filtr na E65. A to za lidovku ...! Brumla mi zehnal za excluzivní cenu váhu vzduchu, rameno... Prostě, přijde mi nefér házet špínu takovým způsobem na tyhle lidi.To je vše ...
candat

#64 Příspěvek od candat »

Já se musím Jary X taky zastat, sice je to srdcař (přestal se se mnou bavit když jsem dostal firemní Oktávku a koupil si naftové BMW 5 - neunesl to), ale když jsme se spolu ještě normálně bavili, tak mi vždy pomohl.
A navíc jak tady říká Ondrag, co bys chtěl za ty prachy. Já jsem teď koupil zánovní 7 za 850000 a mám tam jeden vadný žhavič. To mám taky kvůli tomu dělat dusno a křičet na prodavače, že mě prodal krám? Ne. Kdybych byl bohatej a dal 3 mega za nové auto, tak je to něco jiného. Takhle se musím s občasnýma problémama smířit.
Kuba318ie30er
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Kuba318ie30er »

toto téma mě zachránilo před koupí auta v "TOP stavu", díky kluci
8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od JaraX »

nechapu, ja to neprodaval jako topstav
Oooneil
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Oooneil »

Ste vedle s těma smlouvama, když máte dobře napsanou smlouvu tak zákonná 6 měsíční lhůta prostě padá a můžete se stavět třeba na hlavu :wink:
rooc

#68 Příspěvek od rooc »

jasný paradoxně větší šanci na náhradu škod má ten, kdo přijde sedne do auta a odjde.., pokud autu vyjmenujete neduhy a kupujícího tím na případné vady upozorníte, může si tak leda bodnout mrkev do oka :mad:
Kuba318ie30er
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Kuba318ie30er »

JaraX píše:nechapu, ja to neprodaval jako topstav

ty ne, ale ten stefan jo, proti tobě nic nemám
Oooneil
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Oooneil »

JaraX píše:ja kupujícího na vady samozřejmě upozornil,
no koukám že v tom je zakon pěkně nahovno.
No někde v předchozích příspěvcích sem tu četl že už se do toho vrtal jeho mechanik (předpokládám bez předchozí oficiální domluvy s tebou) takže teď momentálně už bez jakýkoliv šance na uplatnění reklamace...
Odpovědět