rád se podělím o obě zkušenosti
plyn:
- mám 750iL po fl ve slušný výbavě

a i když peníze řešit nemusím (neberte to jako vychloubání, prosím) stejně jsem šel do přestavby LPG. Projedu cca. 20tis Kč měsíčně a podle mě bych byl blázen to strkat někomu jinýmu, hlavně státu. Raději zbytek peněz investuji do něčeho rozumnějšího, co mi peníze vydělá. Rozdíl v jízdě na plyn nebo benzín neznatelný. Takže doporučuju
- taky mám Cayenna Turbo, kterej žere 17/l na 100km, a to mi určitě lže (mimochodem jede brutálně a sedmu si dá k snídani) ale protože s ním přítulkyně najezdí pár kilo, přestavbu sem neřešil.
je to prostě o počtech a jestli někdo počítat neumí, bude počítat celej život

(viz. některý zdejší odkazy na tzv. "přesvědčení" že plyn do auta nepatří)
745i vs 750i:
- Jezdil jsem v obou verzích. Chtěl jsem perfektní kousek, s tím že si raději připlatím, takže jsem vysolil 700tis. ale stejně je to o původním majiteli, protože auto je spolehlivý spíše průměrně. Nejvíce trpí převodovka (měnil jsem za 60tis.) a elektronika (taky mě už něco stála). Taky žere gumy (19ky předek cca.6tis/ks, zadek cca.9tis/ks - pokud cheš lepší galusky) a destičky, takže jde i o provoz.
Zřejmě tě nezrujnuje ale přemýšlej nad tím, že to není trojka. Pokud není dostatek peněz na e66, radeji bych si koupil slušnou 745i a zbytek si nechal na případné opravy. Svezení ze zkušeností téměř stejné. Komfort stejný, motoricky téměř také. Hlavně sem nechtěl diesel, protože ten prostě nejede a komfortu nepřidá. Benzín se k 7er e66 hodí dle mého více. Design je na vkusu každýho soudruha, já fandím po fl. Hlavně bych hledeal s co největší výbavou, protože právě o tom tyhle auta jsou a v případě prodeje půjde lépe z domu.
I přes některé problémy, které jsem musel řešit a ještě zřejmě budu, to auto opravdu zbožňuju. To jen aby tě neodradilo moje psaní. Jestli si jí koupíš, už nebudeš chtít jezdit v ničem jiným i přes některé nedostatky

Zkoušel jsem to ale nejde to, takže v zimě akorát měním za novější model. Prostě sedma je sedma...
snad ti to pomůže a přeju ti najít tu pravou