Tak je to něco jinýho. Jak jsem to tak vypozoroval, tak by tam měl být nějaký "doraz", kde se prostě to zrcátko zasekne a dál už nepokračuje. Jenže ten doraz je možná už nějakej oběhanej nebo něco a to zrcátko vlastně skočí za něj. Takže když ho pak tahám zpátky, tak už zase přes ten zub (nebo co to tam je) nechce jít. To bude chtít rozebrat.
janys píše:Neřešil tu někdy někdo problém se sklápěním zrcátek? Občas se mi stává, že zrcátko u spolujezdce nechce sjet dolů a musím ho sklopit ručně... nějaký fígl?
Mě se nějaký debil podíval na parkovišti na zrcátko. Dělá mi to už také. Pokud ho chceš sklopit dolů ještě než se dostane na "konec", funguje to, ale pokud ho necháš dojet na konec, už samo nesjete a musíš ručně. Ptal jsem se, je to prý špatný kloub. Nový cca 30tis
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Mě zatím zrdcátka fungujou dobře, ale koukám že asi nic neskazím když je promažu jak říká Jarax, a mám to védéčko stríknout normálně mezi ty plochy jak se to sklápí? Vím že to je trochu dementní dotaz...
Já se nevlezu do garáže ani tak Zrcátka sklápím jen v myčce a tam zas tak často nejezdím.Ze zkušenosti vím že při parkování vedle sebe když já sklopím špígly tak kok*t vedle se postaví 10cm ode mně.
Ted jsem se byl divat na dum a mel garaz 2,2m presne tzn. jedine se "slozenyma" zrcatkama. Ale nakonec jsem vybral dum s garazi co ma vrata 3m takze to bude nadhera
No tak ještě aby ta garáž pasovala i na dýlku, protože v předchozím nájmu jsem měl garáž akorát tak pro parádu... necelých 5 metrů na délku. Se asi počítá s tím, že má každej Peugeot 106 a E38 je asi vesmírná loď z jiný dimenze.
Jeden z domu, ktery jsem byl projit, mel vybouran kus zadni zdi, protoze se tam s prasatem nevesel. Proste vysekana pulka zdi Vzadu na zdi molitan a kdyz tam zacouval tak mu u predniho narazniku zustaly 2cm mista tahle ma 35m2 takze se tam vejde i krasny ponk a hromada veci.
no jo hoši ...je rok 2013.
Garáže se plánovali v roce 60-70-80 a pak to taky tak vypadá ... většina tedy ... byla dělaná na škoda 105 a podobně malé auta a to jsou poloviční auta jako dnes ...
Někdy nechápu proč i nové garáže dělají tak malé ...přeci chci projít kolem auta a mít tam třeba nářadí a stul... a tak nějak ...
Pak se všichni diví že jim manželky likvudují auta a odírají jim dveře nárazníky a podobně ony se do té malé díry prostě nevejdou ...
Prostorová představivost ženy je uplně jiná než jaká je realita...
Filozof píše:Někdy nechápu proč i nové garáže dělají tak malé ...přeci chci projít kolem auta a mít tam třeba nářadí a stul... a tak nějak ...
předpokládám, že na to mají "architekti" nějaký standard a předpokládám, bráno z běžného auta čecháčků, tj. fobie. Pro tuhle sračku můžeš dát do garáže a ještě tam pořádat after party... Stačí se podívat na parkovací místa v obchodích domech.
Na co by jsi procházel kolem auta? Zaparkuješ a vystoupíš kufrem
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex