Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pripraveny?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
negativ

#1 Příspěvek od negativ »

no co,auta mate do brna uz pripravene?teda ti ktori idete.ja mam auto este napoli rozobrate.aj ked su uz niektore diely u lakiernika je dost mozne,ze mi nestihne nalakovat prednu kapotu a budem musiet ist len s nagytovanou.aspon ma to bude menej mrziet ak to na okruhu rozbijem.:)
Kriznik

#2 Příspěvek od Kriznik »

jestli ma mrznout, tak asi bude pripraveny auto, ale ne ja :)
Pavouk_1

#3 Příspěvek od Pavouk_1 »

Mrznout nebude :-D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

Včera jsem si přítáhl auto z lakovny, dělal jsem na něm až do půl dvanáctý a teď bych spal, už aby to bylo hotový, ještě dnes maximálně zítra a bude to hotovo.
Kriznik

#5 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Pavouk
[B]Mrznout nebude :-D

snezeni a prseni je temer to samy pro me :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ja jsem uplne v pr... narazniky jsou jeste v lakovne, zitra se teprv budou lakovat, fakt netusim jestli to stihnu a bez nich nejedu...
DaF

#7 Příspěvek od DaF »

No kurva Lukasi... A na co jsi mel jako celejch tech 14 dni? Dohajzlu, to uz jsi mel mit davno hotovy! :zmateny: ... Mam pro tebe vytisteny ty obrazky tech prahu, co bysme chteli s JFK. Tak to vem tomu kamosovi (nekdy po Brne) at se na to mrkne a jestli by to udelal tak jak si predstavujeme za dobry prachy... Tak bych do toho sel...
negativ

#8 Příspěvek od negativ »

ja som tiez dnes dovliekol diely z laku,takze zajtra vsetko dopasovat a dokoncit a co najskor vyrazit do brna.
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Sobeslav »

Já už jsem taky připraven a Soběslav je už taky vyleštěnej.Pokud nebude rano moc chumelit tak vyražím v 4:30 :cry: Takže se tam uvidime..
Odpovědět