Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Uhlik

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Cenyp »

Jedine co mi rika slovo uhlik je chemicky prvek nebo to co kdyz otevru kamna mi spali koberec
Kde je pan Uhlik .... jaky ma ceny jak je sikovnej ... je na vas hodnej ? a odkud je ? a je cernej jako uhel ? nebo ..... ?
Kriznik

#2 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Cenyp
[B]Jedine co mi rika slovo uhlik je chemicky prvek nebo to co kdyz otevru kamna mi spali koberec
Kde je pan Uhlik .... jaky ma ceny jak je sikovnej ... je na vas hodnej ? a odkud je ? a je cernej jako uhel ? nebo ..... ?

mno kdyz prijedes treba pri vyndavani motoru, tak svemu jmenu ostudu nedela :D

pan Uhlik : Jeremiasova 41, Praha-Stodulky

je hodnej, ceny se daj a praci dela dobrou :) (ja tam zatim pokazdy asistoval, tak dela dobre :) .. ale nevim kdyz tam nejses jak dela :) )
DaF

#3 Příspěvek od DaF »

Uhlik je v pohode... Vyjde Ti hodne vstric... Ceny nema spatny... Musis se s nim predem domluvit a i potom se da jeste hovorit... (s JFK mame osobni zkusenost). Fakt vi kam na Bawo sahnout, kdyz ho neco boli... Pokud neco nejde, vzdy ma podezreni na ty spravny dily... Celkem umi sehnat i nejaky ty spoilery, varit je, lakovna mu taky nedela problem. Podvozek, brzdy a motor jsou pro nej hracka... Je celkem mladej, cernej neni... Napdada na jednu nohu. Jezdi v Bawech (vetsinou E34). Sidli Praha Stodulky - Zacatek (nebo konec, zalezi odkud to beres) Jeremijasovky v Praze. Staci? :-) Jo a ted mi na karu dava REMUSe... :-)
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Cenyp »

a to von ten pan Uhlik je fachman pres Bawory ? esli se vyplati tlacit k nemu karku az do prahy ... potral bych prolyzt motor ... se mi zda ze malo tahne ... no nevim no .. jo a kouknout na elektriku .. to pan uhlik zvlada tez ? nefacha mi pocitac a nechce se mi to sverovat panum z Bmw .. ja sice verim ze to umeji ale ... ty penize
DaF

#5 Příspěvek od DaF »

V servisech na strankach si na nej najdes cislo a zavolej mu a sver se mu se svym trapenim ohledne BaWa... On uz ti rekne... :-)
Kriznik

#6 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Cenyp
[B]a to von ten pan Uhlik je fachman pres Bawory ? esli se vyplati tlacit k nemu karku az do prahy ... potral bych prolyzt motor ... se mi zda ze malo tahne ... no nevim no .. jo a kouknout na elektriku .. to pan uhlik zvlada tez ? nefacha mi pocitac a nechce se mi to sverovat panum z Bmw .. ja sice verim ze to umeji ale ... ty penize

jo ma spousty znamejch, elektrikare taky atd.
bejt tebou mu ale zavolam kdy ma cas, abys tam nemel auto zbytecne dlouho
tel: 02/ 6518445, 0602/242 903

rekni mu co to dela co to nedela a on ti rekne co by to mohlo byt, jak dlouho by to mohlo trvat atd. :)

nebo je dle doporuceni Filipa (M3) jeste dobrej servis u AAAcek
vim kde to je, ale osobne jsem tam nikdy nebyl
ale fakt ze jim tam necha M3jku i do druhyho dne svedci za to, ze je asi dobrej :-)
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Cenyp »

takze pokud se doboucham na ten nas srazek tak se poptam jeste dal .. zatim to nebudem pitvat .. jinak dik za trpelivost
Odpovědět