Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno 2002

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vroblis E30.cz

#1 Příspěvek od Vroblis E30.cz »

Skoda ze v Brne bylo tak hnusny pocasi ale jinak to bylo fajn.

Prave bych chtel jeste jednou podekovat Lukasovi H.
Za suprovou proizdku na okruhu.
Jeste ted me boli ruka jak jsem se krecovite drzel dveri :D
Doufam Luasi ze jsem ti neutrh madlo :-)

Musim uznat ze tvoje Bawo nezna bolest.
A nezapomenu na hlasku ja to budu setrit :D
checht druhy kolo jsem si nacvrkal do kalhot.

Jinak se mejte a cest.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od JFK Čestný člen »

to Pavouk: Díky všem, kteří dorazili do Brna (a v pořádku) a kteří se nějak podíleli a postarali se o program našeho clubu:D :gobeer: , hlavně Pavouk má největší dík za organizaci našeho placu. I když před boxama je PŘED boxama:) , tak snad příště...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

jo, to je fakt .. Pavouk se projevil jako nejlepsi manipulator :-) takze i ja .. se svoji mizernou seriovkou sem stal na slusnym fleku
Pavouk_1

#4 Příspěvek od Pavouk_1 »

Originál zaslal JFK
[B]to Pavouk: Díky všem, kteří dorazili do Brna (a v pořádku) a kteří se nějak podíleli a postarali se o program našeho clubu:D :gobeer: , hlavně Pavouk má největší dík za organizaci našeho placu. I když před boxama je PŘED boxama:) , tak snad příště...

Že to před boxama nebude až tak před boxama jsem se dověděl teprve v pátek :zmateny: . Musíte ovšem uznat, že přímo před boxama zase tolik místa není - byly tam stánky firem a pár aut, které se tam nacpaly vesměs až později. Pokud by jsme tam vjeli, tak těch našich 10 aut (nebo kolik nás to vlastně bylo :eek: ) by tam zabralo celkem dost místa a je možné, že by nás s tama i vyrazili :ratata: . Příště se tam vecpem za každou cenu :mad: :-D
Pavouk_1

#5 Příspěvek od Pavouk_1 »

Originál zaslal LOPOLO
[B]jo, to je fakt .. Pavouk se projevil jako nejlepsi manipulator :-) takze i ja .. se svoji mizernou seriovkou sem stal na slusnym fleku

Se sériovkou nás tam bylo víc :-).
Kriznik

#6 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Pavouk
[B]

Že to před boxama nebude až tak před boxama jsem se dověděl teprve v pátek :zmateny: . Musíte ovšem uznat, že přímo před boxama zase tolik místa není - byly tam stánky firem a pár aut, které se tam nacpaly vesměs až později. Pokud by jsme tam vjeli, tak těch našich 10 aut (nebo kolik nás to vlastně bylo :eek: ) by tam zabralo celkem dost místa a je možné, že by nás s tama i vyrazili :ratata: . Příště se tam vecpem za každou cenu :mad: :-D

byl tam chaos dole
jediny dobry mista byly hned u zdi, ale primo u boxu to bylo chaoticky... :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Tak už mi chlapi věříte, že příště odjezd z Prahy ve 4:00? Ta fronta před branou je průser, a hlavně pak není dobrej plac. Tak příště v Brně v 6:00 :-) Aspoň budeme mít čas si VŠICHNI umít BáWo...:-)
Odpovědět