Originál zaslal Pavouk
[B]
BMW ještě pořád není porsche. Navíc Touring je "tak trochu užitkové" auto. Ale i na sallonu bych v tom neviděl vůbec žádný problém.
To, že katy mají životnost do cca 150tkm jsem slyšel i četl na několika nezávislých místech. A o tom, že auto s nefunkčním katem se vejde do limitu, jsem slušel dokonce i v televizi v nějakém pořadu, kde se probíralo mj. i přestavby na plyn - bylo to zmíněno právě v souvislosti s tou přestavbou.
Auta s katem můžeš roztahovat, ale max na 50m vzdálenost.
BMW neni a nebude porsche, to bylo v porovnani spotreby mezi ferrari ... ale to je jedno
to ze katy maji zivotnost 150tis km mi dneska v Autecu nikdo nepotrvrdil ... (volal jsem tam

)
po 150tis v drtivy vetsine pripadu mas stejne zadni cast vyfuku na odpis, takze druhej katalyzator menis tak i tak
co se tyce toho limitu, chces mit namluvit

ze auto bez fcnich (2ks) katalyzatoru se VEJDE to horni hranice pro S2 ?
to bych chtel opravdu nekdy videt, v pripade ze to je normalni technicka a ne zadnej kamaratsoft, proc teda mame S2, S1 a zbytek, kdyz se auto bez katu vejde do S2 ?
ne to je fakt blbost
a auta s katem muzes roztahovat max 50m ... to jako po 51metru ten katalyzator bude tuhej?
ne, do katalyzatoru jde elektrika az pri klicku poloha II tzn. ze pri jakymkoli startu na polohu I - zapnuta elektrika je a bude katalyzator v loji = pri jakkoli dlouhym roztahovani