Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zatahování oken

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Tak pánové, komu se taky samy zatahujou okna?
(Vylezu z BáWa, zamknu klíčem a podržím tak dvě vteřiny, nezavřená okna se samy začnou zatahovat:-), při přerušení se přestanou zatahovat = můžu si je naštelovat tak, aby se celá nezavřela) A to jste měli vidět ten "mazec", když jsme to zjistily (JFK, DaF, Křižník) :D :gobeer:
Petr_1

#2 Příspěvek od Petr_1 »

JO,taky sem čuměl jak tele a zavřela se i střecha.
Kriznik

#3 Příspěvek od Kriznik »

:)
ja to jeste prubnu, nejak jsem se k tomu nedostal

u coupatka to zatahuje na zamykaci pozici tzn. druhou
a nee strechu :D

ja tam mam :
leva (odemykaci), prava (zamykaci), vic prava (nevim) :D

ovsem alarm zamek jaxi eliminuje, takze to nepouzivam :)
Pavouk_1

#4 Příspěvek od Pavouk_1 »

Klíček ve dveřích vůbec nepoužívám, ale zkusím to. Na dálkové se to samozřejmě zatahuje. Když zmáčknu podruhé, tak se zastaví. Nezkoušel jsem, jestli to vyřadí i vnitřní čidla - ale asi by mělo.
Anonym

#5 Příspěvek od Anonym »

U mne to na druhou polohu zavírá okna, ale střecha se ani nehne.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Hosi ted jste me tak naladili ze to jdu jeste zkusit, i kdyz mi to muze bejt jedno :-)
B

#7 Příspěvek od B »

Tohle mně nedělejte, přece teď večer se neobleču a nepůjdu do garáže vyzkoušet okna to budu za blbce, ale do rána to nevydržím ach jo... :-?
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Sobeslav »

Zjistim a dam vědět.Přece teď,když tam chčije nepujdu zkoušet okínka:-)
Kriznik

#9 Příspěvek od Kriznik »

:-)

muzu vam s klidem rict, ze me to nedojizdi, protoze nevim co tam kdo predemnou zkravil ...

ale zase nejsem takovej skleroza, zebych to nezavrel :D
DaF

#10 Příspěvek od DaF »

No u tyhle diskuse se bavim... Tohe neni prece normalni... Uznejte vsichni, ze jsme totalni magori... Zmagoreni z BaW... :-) Ale asi je to dobre... Verim, ze hodne z Vas vylezlo ven a v tom chcijavci jste to testovali... :-) Ja mam jistotu v tom, ze mi v kare cernoch, kterej by tocil tema klickama, nezustal... Jinak co se tyce toho alarmu - vnitrni (pohybova) cidla ze zapinaji az po 20sekundach od uzamceni auta... (To aby se mohli ustalit a dohejbat baby a stromecky na zrcatkach) Jinak kdyz auto zabezpecis druhym cudlem na dalkaci, tak aktivujes alarm bez zapojeni vnitrnich pohybovych cidel... To abys mohl v kare nechat treba cokla... :-)
Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

koukam, kdo nejablotronuje, jablotronuje proti nam :D
Pavouk_1

#12 Příspěvek od Pavouk_1 »

Takže mi to funguje :-D.

Co se týka alarmu, tak nemám Jablotron (ten už jsem několikrát zapojoval a vím jak funguje), ale mám něco, co se montovalo už ve výrobě (vede k tomu svazek kabelů na kterém je štítek BMW) a má to jenom jedno tlačítko. Při zamykání to dvakrát bliká a pípá, potom se zamkne auto a nakonec se zatáhnou okna. Pokud před zamknutím zmáčknut tlačítko podruhé, tak to ihed zamkne, ale okna zůstanou otevřené. A patrně to taky neaktivuje ty vnitřní čidla - to jsem ale ještě nezkoušel.
Kriznik

#13 Příspěvek od Kriznik »

jo na jablotron jsou treba nejaky spesl moduly pro kazdy okno
500 jeden, ani jsem po tom netouzil ... :)
negativ

#14 Příspěvek od negativ »

ja sa zase nemozem do debaty zapojit,pretoze ja nemam ani na jednej klucke zamok.jediny bol na kufri a ten som tiez dal prec.ne zostava mi nic ine len kupit modul k mojmu alarmu.:-(
Odpovědět