Taky jsem se na poslední chvíli přihlásil, ale v sobotu jsem byl po noční a od rána jsem nespal ani minutu (Pávov + Brno) a večer znovu do háku. A večer při cestě do Prahy jsem dostal SMS, že jako ráno v 9:00 je start, jestli teda pojedu:eek: . Tak jsem usoudil, že NEspát tři dny by bylo dost na hov... Tak snad příště... :fuckoff:
Můj názor je, že 95% je v řidiči a potom možná výkon v káře. Není to tak dávno, co jsem byl se ženou, psem a můj zelený Žiguli:ucta: na "výletě" na Šumavě a docela slušně:mad: jsem se tam honil s nějakým starším civikem. V těch serpentýnách. Nejvíc z toho měla moje ženušenka:D
No ja myslim, ze ten pomer bude trochu jinak. Zhruba tak 50 na 50. Na miste, kde ja nebudu moci predjizdet (napr. kratka rovina pred zatackou),tak 850 ci nebo treba Lancer Evo VI se svou akceleraci bude moci predjet. Tim se mohu dostat do problemu, ze pojedu 20 minut v kolone a ostatni budou o dalsich 5 km vepredu. Ale je to teda koukam vec nazoru. A jenom se mi to potvrdilo v Brne na okruhu. At jsem s tim autem delal co se dalo, M3 me proste za tu pulhodinu vzalo o cele kolo. Takze na te kare dost zalezi a nikdo me nepresvedci o opaku.Mimo jine to mam na kamere a je tam hazky videt, ze to co jsem si nahnal v zatackach jsem ztratil na rovine. Nemohl jsem predjet ani posranou benzinovou Alfu. Cislo uz nevim, ale jeden z poslednich modelu.
Takze suma sumarum dobry ridic bez slusny kary je studenej a spatnej ridic se slusnou karou taky. Je to jedno s druhym.