Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spotřeba BáWa
Originál zaslal d.aemon
[B]Moc se neraduj, jak to tak pročítám, tak ještě není konec. Kluci jsou kluci a všichni jsme ješitní. Na srazu snad bude příležitost si tyhle věci vzájemně dokázat a večer to pořádně zapít :drink:
![]()
![]()
No nevim jak moc jste kluci jesitni ale umim si to predstavit...

Jo a chtela jsem se Te zeptat, kde je prosim u Vas vrakoviste na BMW???
Originál zaslal slunicko
[B]
No nevim jak moc jste kluci jesitni ale umim si to predstavit...skoda ze na ten sraz nemuzu
mrzi me to ale nevyjde mi to... slibuji, ale ze priste Vam vsem to vynahradim...
![]()
![]()
Jo a chtela jsem se Te zeptat, kde je prosim u Vas vrakoviste na BMW???
Na sraz tě klidně vezmu, z Brna je to kousek a nafta na půl taky bodne

Vrakoviště je v Moravanech. Když pojedeš od Vás, najedeš v Brně na dálnici na Prahu a na dalším sjezdu odbočíš na Vídeň tak pojedeš okolo Carefouru a tam tě navedou ukazatele na Moravany. Těsně před Moravanama je odbočka doleva, která vede mezi poli až pod les, kde je schovaný servis a vrakoviště.
Slíbil jsem ti, že se zeptám na ten nárazník, ale ještě jsem se tam nedostal, promiň. :dunno:
Originál zaslal d.aemon
[B]
Na sraz tě klidně vezmu, z Brna je to kousek a nafta na půl taky bodne![]()
Vrakoviště je v Moravanech. Když pojedeš od Vás, najedeš v Brně na dálnici na Prahu a na dalším sjezdu odbočíš na Vídeň tak pojedeš okolo Carefouru a tam tě navedou ukazatele na Moravany. Těsně před Moravanama je odbočka doleva, která vede mezi poli až pod les, kde je schovaný servis a vrakoviště.
Slíbil jsem ti, že se zeptám na ten nárazník, ale ještě jsem se tam nedostal, promiň. :dunno:
Jsi moc hodny to je dobre, ja se tam snad dnes stavim

Originál zaslal Lukas H.
[B]Nikdo mi nepotvrdil aktualni spotrebu pri 180 7-8L...
A uz me to doprdele nebavi, ser uz na to. Nebo bude zachvili zahlceny forum nasema nesmyslnejma hlaskama...![]()
Cest Lukasi... Musim se priklonit na stranu Kriznika. Ted, kdyz mam karu v rychtiku, tak je ta spotreba fakt o necem jinym. Sam jsem tomu neveril, ale udrzovaci spotreba pri 180km rychlosti - na rovince (dalnice) je skutecne 8litru...
Koukal jsem na to jako blazen, ale je to skutecne tak. V patek jsem to testnul a pri ceste z Prahy do HK jsem to ozkousel. Jinak dneska mi to uz pri tom silenem spechu moc neslo... Ale pokud "nespechas" (mysleno - pokud nemas tezkou nohu) a jsi citlivka, tak tam opravdu tuhle udrzovacku dostanes. Zajimalo by me, jak by to vypadalo s ekonomerem.
Originál zaslal slunicko
Tak ja jsem tu ...
No jo, my jsme [B]tu taky.

Ja vim, ze jste tu taky... jinak bych tu nebyla, samotnou by me to tu nebavilo...
Nechavam to predelavat ve Zline u pana Buchtika, mela jsem ten motor celkove spatny a tak jsem se rozhodla, ze hodime uz zrovna druhy motor (levneji to vyjde nez oprava) a tak uz TDS, dava se to z auta, ktere bylo bourane na zadek, takze to bude origos...