Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spotřeba BáWa

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od slunicko »

Huraaaaaaaaaaaaa konecne rozumna rec!!!!!!!! :-)
d.aemon

#62 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal slunicko
[B]Huraaaaaaaaaaaaa konecne rozumna rec!!!!!!!! :-)

:-( Moc se neraduj, jak to tak pročítám, tak ještě není konec. Kluci jsou kluci a všichni jsme ješitní. Na srazu snad bude příležitost si tyhle věci vzájemně dokázat a večer to pořádně zapít :drink: :D :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal d.aemon
[B]
:-( Moc se neraduj, jak to tak pročítám, tak ještě není konec. Kluci jsou kluci a všichni jsme ješitní. Na srazu snad bude příležitost si tyhle věci vzájemně dokázat a večer to pořádně zapít :drink: :D :D

No nevim jak moc jste kluci jesitni ale umim si to predstavit...:D skoda ze na ten sraz nemuzu :mad: mrzi me to ale nevyjde mi to... slibuji, ale ze priste Vam vsem to vynahradim...:) :P
Jo a chtela jsem se Te zeptat, kde je prosim u Vas vrakoviste na BMW???
d.aemon

#64 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal slunicko
[B]
No nevim jak moc jste kluci jesitni ale umim si to predstavit...:D skoda ze na ten sraz nemuzu :mad: mrzi me to ale nevyjde mi to... slibuji, ale ze priste Vam vsem to vynahradim...:) :P
Jo a chtela jsem se Te zeptat, kde je prosim u Vas vrakoviste na BMW???

Na sraz tě klidně vezmu, z Brna je to kousek a nafta na půl taky bodne ;-)
Vrakoviště je v Moravanech. Když pojedeš od Vás, najedeš v Brně na dálnici na Prahu a na dalším sjezdu odbočíš na Vídeň tak pojedeš okolo Carefouru a tam tě navedou ukazatele na Moravany. Těsně před Moravanama je odbočka doleva, která vede mezi poli až pod les, kde je schovaný servis a vrakoviště.
Slíbil jsem ti, že se zeptám na ten nárazník, ale ještě jsem se tam nedostal, promiň. :dunno:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal d.aemon
[B]
Na sraz tě klidně vezmu, z Brna je to kousek a nafta na půl taky bodne ;-)
Vrakoviště je v Moravanech. Když pojedeš od Vás, najedeš v Brně na dálnici na Prahu a na dalším sjezdu odbočíš na Vídeň tak pojedeš okolo Carefouru a tam tě navedou ukazatele na Moravany. Těsně před Moravanama je odbočka doleva, která vede mezi poli až pod les, kde je schovaný servis a vrakoviště.
Slíbil jsem ti, že se zeptám na ten nárazník, ale ještě jsem se tam nedostal, promiň. :dunno:

Jsi moc hodny to je dobre, ja se tam snad dnes stavim :) a na ten sraz nejedu ne jen kvuli autu ale i kvuli financim... potrebuji sehnat penize na opravu a nemuzu jeste tam utracet nezlob se... ale moooc dekuju cenim si toho vazne! :hug:
Kriznik

#66 Příspěvek od Kriznik »

to nema cenu uz nekolik dni
znas moje auto proste dokonale :ucta:
DaF

#67 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Nikdo mi nepotvrdil aktualni spotrebu pri 180 7-8L...
A uz me to doprdele nebavi, ser uz na to. Nebo bude zachvili zahlceny forum nasema nesmyslnejma hlaskama... :)

Cest Lukasi... Musim se priklonit na stranu Kriznika. Ted, kdyz mam karu v rychtiku, tak je ta spotreba fakt o necem jinym. Sam jsem tomu neveril, ale udrzovaci spotreba pri 180km rychlosti - na rovince (dalnice) je skutecne 8litru...
Koukal jsem na to jako blazen, ale je to skutecne tak. V patek jsem to testnul a pri ceste z Prahy do HK jsem to ozkousel. Jinak dneska mi to uz pri tom silenem spechu moc neslo... Ale pokud "nespechas" (mysleno - pokud nemas tezkou nohu) a jsi citlivka, tak tam opravdu tuhle udrzovacku dostanes. Zajimalo by me, jak by to vypadalo s ekonomerem.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

No konecne to nekdo potvrdil... I kdyz nemas s Kriznikem uplne stejnej motor, jako ze Vanos by mel zrat o litr min... Uznavam tedy ze je to mozny, ale rad bych to videl... :)
N54 PWR
DaF

#69 Příspěvek od DaF »

mel jsem tam vomastenou klima na 20°C :-)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

:)
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od JFK Čestný člen »

No konečně zakopaná válečná sekyra:D :ucta: :ucta: :ucta: :D GRATULACE!!!:D
Schóva

#72 Příspěvek od Schóva »

Vsak uz bylo na case, kdo to mel porad cist? :bigok:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od slunicko »

Tak tak :lool2:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Tak jsem to vcera zkousel na mem TDS a udrzovacka pri 180 (tempomat) po rovine 10-12L
N54 PWR
d.aemon

#75 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Tak jsem to vcera zkousel na mem TDS a udrzovacka pri 180 (tempomat) po rovine 10-12L

Jo jo, jsem na tom podobně. Kde jsou všichni co tvrdí, že diesel žere míň? :mad: Já chci 325i :mad:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ale jinak prumer 7L coz asi u 325i ne... :)
N54 PWR
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od slunicko »

Tak ja jsem tu a nechtela bych i mam TD a ted prekopavam na TDS a nemenila bych...:-)
d.aemon

#78 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal slunicko
Tak ja jsem tu ...

No jo, my jsme [B]tu
taky. :D :D :D Ale je to pravda - průměr máme s turbokamnama lepší. A turbokamna s ledničkou, to je nářez. Kde si je necháváš předělat? Dáváš originál ledničku, nebo z jiného typu? V Brně dával Michal z AUTOKOMPLEXU (www.chiptuning.cz) do BáWa ledničku z MB nebo i z Iveca. Prej jsou větší a mají lepší účinnost.
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od slunicko »

Ja vim, ze jste tu taky... jinak bych tu nebyla, samotnou by me to tu nebavilo...:-) Nechavam to predelavat ve Zline u pana Buchtika, mela jsem ten motor celkove spatny a tak jsem se rozhodla, ze hodime uz zrovna druhy motor (levneji to vyjde nez oprava) a tak uz TDS, dava se to z auta, ktere bylo bourane na zadek, takze to bude origos...
d.aemon

#80 Příspěvek od d.aemon »

Taky dobrý. Tak a? šlape.
Odpovědět