Nabral jsem benal v HK, jel do Prahy, z Prahy s klukama na Liberec a potom do Krizan. V noci jsme si strihli Liberec, druhy den sprint a spanila jizda. Odjezd do Prahy v trosinku sviznejsim tempu a to je asi vse...
Spalil jsem 66,5litru benzinu. Najel jsem celkem 517km. Z toho vypliva spotrebicka 12,9litru/100km.
Tak já ušetřil jen na jízdě z Brna. Potom už jsme to rvali všude a furt. V Brně jsem do prázdné natankoval 58 litrů a cestou z5 jsme tankovali ve Svitavách, protože už tam byly tak 3-4 litry. Najeto jsme tam měli 580 km. To mi dává spotřebu tak 10,5.
Hm, na to jak jsme jezdili mě to dost přeqapuje, čekal jsem tak 12.
Při sprintu si to trošku popapalo i se spojkou:lool: :lool: :lool: :lool: a celkem ok.
Počítal jsem,že cestou domů trošku ušetřím,ale nějak to se Šrekem a D.aemonem nešlo:hopici:
Celkem10,8 na 100KM
Jak se to vezme-tam dálka pak jenom sprint,to bylo pár metrů,jízda po městě a dálnice,trošku výjezdů na ještěd:cool: a zase dálka domů.Jsem se spotřebou naprosto spokojen!!!
no já jsem najel už něco před tím ale moc toho nebylo, celkem najeto 620km, dotankoval jsem do plný 58l = 9,4l/100 to není vůbec špatný, počítal jsem tak 12l/100 , ale je fakt že jsem najel asi 100km mimo akci. Domů jsem si myslel že pojedu pomalu ale nedopadlo to.
dave: vsechno sou to jenom vodhady a nase mozky degenerovany vsudypritomnou desitkovou soustavou maj tendenci k ty desitce vsechno posouvat at uz nahoru nebo dolu. Skutecnou spotrebu nikdo z nas nemeril a vsad se, ze tam rozdily sou a budou.