Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

novy radary... ? :)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Kriznik

#1 Příspěvek od Kriznik »

WTF ?? :)

mrknete ... :) :321:
d.aemon

#2 Příspěvek od d.aemon »

Jo, to už jsem viděl, ale jsem zvědavej, kdy se jim začnou ztrácet :D :D :D
Schóva

#3 Příspěvek od Schóva »

Juj,to je krasne. :cucim: To by se urcite nekomu hodilo,ze??? :bigok: Jsem zvedava, kdo si jako prvni priveze domu "popelnici". :mhihi:
Petr_1

#4 Příspěvek od Petr_1 »

Sem spíš zvědavej kdo si první přiveze bločky vod popelnice.
Už vidim jak u každý brzdim.:shit:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Klakson »

:D no tak to jsou jatka, :D
DaF

#6 Příspěvek od DaF »

Nojo "JATKA"... Pisu, znamenam si a pridavam do sekce nejlepsich hlasek ze srazu v Krizanech...
:D
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Paul-c »

Jo, tahle past je v Praze na Evropsky na ty 50km/h. Myslim, ze uz jsem byl pristizen pri cinu:shit:
DaF

#8 Příspěvek od DaF »

Hlavne ze se tady vo tom bavime... Jedu si tak dneska po Milade Horakovy... No a vsude si tak okolo stojej tyhle hnusny plastovy samotny popelnice... Pak mi docvaklo, ze by nejakej radarek? No, bejt tam moh... Tak se uvidi, treba mi prijde obalka s modrou prouhou... :-/
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Klakson »

:D :D ještě že bydlím v Horách, tady by jim ty popelnice sjely ze stráně a byl by klid, no a samo že když ne sami, tak by jim třeba někdo rád pomohl, popelnice sice moc neletí a takovej kontejner když nabral rychlost :D :D :D :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od slunicko »

NO jo ale Trutnovsko neni jen samy kopec bacha na to :-) ale je to od nich prasarna od chlupacu jednich hnusnych!!! :321:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Klakson »

já bydlím na kopci
d.aemon

#12 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal slunicko
[B]NO jo ale Trutnovsko neni jen samy kopec bacha na to :-) ale je to od nich prasarna od chlupacu jednich hnusnych!!! :321:

Prasárna to od nich je, ale je to jejich práce. Kdyby to nedělali, jezdili by tady fšichni jako prasata. Takhle tady jezdíme jako prasata jen my. :D :D :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal Klakson
[B]já bydlím na kopci

Tak to jo ale po ceste domu nejdedes jen do kopce ne??? Trutnov trosku znam kdysi jsem tam jezdivala za tetou ale je to davno...
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal d.aemon
[B]
Prasárna to od nich je, ale je to jejich práce. Kdyby to nedělali, jezdili by tady fšichni jako prasata. Takhle tady jezdíme jako prasata jen my. :D :D :D

Tak neco na tom je, asi mas pravdu ale stejne jak takovou popelnici potkam tak ji asi prejedu :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Klakson »

no, jak se to vezme, ale v podstatě máš pravdu, :ucta:
DaF

#16 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal slunicko
[B]

Tak to jo ale po ceste domu nejdedes jen do kopce ne??? Trutnov trosku znam kdysi jsem tam jezdivala za tetou ale je to davno...

Hele, Shreku, Slunicko tam jezdivalo za "tetou"... To je celkem sila, ne? :-) Ja budu u tety v sobotu rano a ty za ni jedes v nedeli... Slunicko uz nejezdi za tetou, ale ted je asi se strejdou... :-)
MIG 36

#17 Příspěvek od MIG 36 »

Nejlepší obrana proti radarům je mít v autě CB-čko, prostě vysílačku s dosatečným příjmem. Na 10 kanále pak dostanete informace o všem co se na silnicích ve vašem okolí děje. V Praze a ve velkých městech od taxikářů a různých dispečinků, mimo Prahu od řidičů kamiónů. Je to fakt spolehlivý, každej tirák to má a neunikne vám žádná hláška. A když se žádný info neozývá, jednoduše dáte výzvu a někdo z okolních tiráků vám řekne jestli je ve vašem směru vzduch čistej.
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal DaF
[B]

Hele, Shreku, Slunicko tam jezdivalo za "tetou"... To je celkem sila, ne? :-) Ja budu u tety v sobotu rano a ty za ni jedes v nedeli... Slunicko uz nejezdi za tetou, ale ted je asi se strejdou... :-)

Tak srandicky si ze me budes delat jo?! :D No uz za tetou nejezdim to je fakt, ale jen z jednoho duvodu a to, ze uz tu mezi nama neni! A strejda?! Ten uz davno ne...:slzy:
d.aemon

#19 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal MIG 36
[B]Nejlepší obrana proti radarům je mít v autě CB-čko, prostě vysílačku s dosatečným příjmem. Na 10 kanále pak dostanete informace o všem co se na silnicích ve vašem okolí děje. V Praze a ve velkých městech od taxikářů a různých dispečinků, mimo Prahu od řidičů kamiónů. Je to fakt spolehlivý, každej tirák to má a neunikne vám žádná hláška. A když se žádný info neozývá, jednoduše dáte výzvu a někdo z okolních tiráků vám řekne jestli je ve vašem směru vzduch čistej.

Jo jo, souhlasím CB je dobrá věc. Jednou jsme s kamarádem, co je do toho blázen, mazali po dálnici bez známek a kamióny nás rychle a bezpečně varovali, jestli někde nějaká hlídka nehlídá. :D :D :D
Zavedl bych to jako povinnou výbavu do našich rychlých autíček.
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od slunicko »

Hmmm to jo a no kolik tato sranda vyjde??? :bigok:
Odpovědět