Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

novy radary... ? :)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal MIG 36
[B]

Dřív jsem měl golfa co vypadal jak jednohubka, ale to už občas slyšíš i rusáky co mají nepovolený zesilovače. Na bávo se takový tykadlo nehodí. Chce to vyzpovídat nějakýho CB-čkáře jestli neexistujou antény co se lepí na okno, jako má kupé v zadním skle na rádio. Je to pak žůžo cestování když jede víc aut třeba na dovolenou a můžou cestou pokecat.

technicka: antenu v zadnim skle maji mit VŠECHNY E36, ne jenom coupe.
Petr_1

#42 Příspěvek od Petr_1 »

Po třech dnech za volantem už sem nevěděl co kecám,natož po tejdnu.
d.aemon

#43 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal JFK
[B]

No jo, ale ta je laděná na FM a jenom na příjem. Na CBčko je potřeba extra anténa.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal JFK
[B]

Jo, to je fakt! Ja ji tam taky mám a mam saloon!
d.aemon

#45 Příspěvek od d.aemon »

Já mám saloon a nemám ji, tak nevím. Buď je to sklo měněný, nebo ho nemají všechny. Viděl jsem spoustu (možná i většinu) E36-tek bez antény ve skle. Tak jak to je? :dunno:
Kriznik

#46 Příspěvek od Kriznik »

asi takhle : antena je integrovana ve vyhrivani ty dva pruhy od shora dolu
a nevidel jsem na 36tce sklo ktery by tyhle dva pruhy nemelo

pokud ji nemas zapojenou to je jina otazka, ale nevidel jsem zadnou e36tku z tovarny aby mela na kastli nejakou antenu jinou - pridavnou (vsechny byly integrovany)

na prani se delala vytahovaci elektricka, ktera ma "udajne" lepsi prijem (a pochopitelne tuhle antenu mely kabria)

howgh
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Shrek »

Nemám ve skle, měl jsem zlomenou elektrickou origoš BMW (a ještě někde mám ve sklepě), tu jsem hned vyhodil a koupil Boschku. Tu mi jeden debil zlomil (za jízdy), tak jsem ho seřezal :naholou: a za prachy, co mi dal jako náhradu, si koupil zase novou Boschku (2500,-). Takže mám ve sklepě dvě zlomený elektrický antény. :cheche:

:offtopic: Kdyby někdo chtěl tu sklepní automatickou Boschku (v krabici s elektrikou a pojistkou), nechám mu ji za 500,-. Za 800,- jde totiž koupit novej prut. :)
Schóva

#48 Příspěvek od Schóva »

Originál zaslal MIG 36
[B]

no i to je možný, ale spíš jsem měl na mysli chlapi- řidiče kamiónů, že prostě po týdnu za volantem pouštěj do étéru dobrý hlašky, když už nic jinýho nezbývá.:prd:

Za cca 4roky jezdeni /ridic z povolani/, jsem mela na autech necelych 500tis km (Svajc, Dojcland, Francie, Rakousko a porad dokola, uz jak linkac, dle celniku v Baslu). Bez CB-cka by to asi bylo dost sileny :mad: a tak trochu na cvokhaus. Casem uz jsem vedela v jakem miste bude kdo na kanale, taky jezdili stejne trasy. Obcas, kdyz byl cas, tak i cajicek uvarili,bohuzel jsem jezdila na cas :dunno: a tak jsem pak dost dohanela, ale stalo to za to. A co se hlasek tyce, je pravda, ze to bylo obcas docela husty :gobeer: :drink: a koncilo to vetsinou az :2some: :bj: :2some: :sex:. Jeste ze jen pres CB-cko, upoceny nadrzeny ridici nenenene :ratata: , to nikdy :mad: :nene: :ble:.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od JFK Čestný člen »

hmmmmmm:D :eek: :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Klakson »

zajímavý :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal Schóva
[B]

Za cca 4roky jezdeni /ridic z povolani/, jsem mela na autech necelych 500tis km (Svajc, Dojcland, Francie, Rakousko a porad dokola, uz jak linkac, dle celniku v Baslu). Bez CB-cka by to asi bylo dost sileny :mad: a tak trochu na cvokhaus. Casem uz jsem vedela v jakem miste bude kdo na kanale, taky jezdili stejne trasy. Obcas, kdyz byl cas, tak i cajicek uvarili,bohuzel jsem jezdila na cas :dunno: a tak jsem pak dost dohanela, ale stalo to za to. A co se hlasek tyce, je pravda, ze to bylo obcas docela husty :gobeer: :drink: a koncilo to vetsinou az :2some: :bj: :2some: :sex:. Jeste ze jen pres CB-cko, upoceny nadrzeny ridici nenenene :ratata: , to nikdy :mad: :nene: :ble:.

Tak to se Ti ani trosicku nedivim!!! :P jako decko jsem o prazdninach jezdivala s tatinkem (ktery jezdil na kamionu) a poznala jsem zivot TIRaku, popravde neni jim co zavidet... ale ty cesty, auta a cas za volantem hmmmmmmm to byla radost a krasa :D
Odpovědět