Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
...a zase ty mlhovky
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Teď je používám čím dál častěji, přes den to nikoho neoslňuje, a když to ženeš trochu rychleji, tak jsi alespoň lépe vidět:ganstr: Problém nastává, když se sešeří a opičaci v protisměru ti dával nálož dálkovejma, to je lepší to vypnout než to poslat(oslněn) do škarpy:dead: :bezzub:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Sám je na autě nemám, ale silně uvažuju o tom, že je doplním, po trpkých zkušenostech uvítám jakýkoli přídavný reflektor, abych viděl co nejdál!!:oci2:
Jinak mlhovky protijedoucích zdaleka tak neoslňují jako blbě seřízené tlumené, nebo zapomenuté dálkové :bang:
A kromě toho, ty čtyři oči vpředu nemaj chybu!:hopici:
Jinak mlhovky protijedoucích zdaleka tak neoslňují jako blbě seřízené tlumené, nebo zapomenuté dálkové :bang:
A kromě toho, ty čtyři oči vpředu nemaj chybu!:hopici:
- Přílohy
-
- scaner-122.jpg (60.87 KiB) Zobrazeno 3836 x
-
- scaner-122.jpg (60.87 KiB) Zobrazeno 3836 x
Originál zaslal TT
[b]Teď je používám čím dál častěji, přes den to nikoho neoslňuje, a když to ženeš trochu rychleji, tak jsi alespoň lépe vidět Problém nastává, když se sešeří a opičaci v protisměru ti dával nálož dálkovejma, to je lepší to vypnout než to poslat(oslněn) do škarpy
me mlhovky nevadi ani vecer, proste me to neoslnuje (jak taky, kdyz to sviti dolu a do strany??)
v praze jsem nepotkal nikoho kdo by blikal (i v noci)
nicmene staci vyjet 40-60km za prahu a uz to zacina

prikladne na morave na me deda v shade blika i pres den, jakoze jsem teda zapomnel a nechal sviti cely auto... misto abych setril ty chudinky zarovky .... a taky blikaji na xenony ... tak jim s radosti ukazu, ze bawo ma i dalsi dve svetla a to dalkovy

lidi jsou divni, jak muze oslnovat neco co sviti cca 3m pred auto a pak nic ...
a pokuty uz vubec ne, misto aby byli radi ze ses videt...
:fuckoff:
Problém je, že spousta idiotů má mlhovky nasměrovaný do luftu a né na zem. Taky mi to vadí, když je po dešti nebo při mírným deštíku, protože se to od té mokré země odráží a tehdy to už oslňuje.
Každopádně je to ale lepší, než když lidi jezdí se zadníma mlhovkama a diví se, že jim pouštíte dálkový do zrcátka :dunno:
Každopádně je to ale lepší, než když lidi jezdí se zadníma mlhovkama a diví se, že jim pouštíte dálkový do zrcátka :dunno:
Originál zaslal d.aemon
[B]Problém je, že spousta idiotů má mlhovky nasměrovaný do luftu a né na zem. Taky mi to vadí, když je po dešti nebo při mírným deštíku, protože se to od té mokré země odráží a tehdy to už oslňuje.
Souhlasim s Daemonem... Za beznyho provozu jsou mlhovky v klidu... Rad s nima svitim, vypada to good... Na ostatnich karach mi to nevadi. Ale jak to ma nekdo blbe sezizeny a sviti mu svetla kazy jinam, to je na pest... Dobry jsou taky nalozeny Shade (Favorit apod), co svitej uzasne nahoru a je to tako kdyby meli zapnuty dalky a dalkama...

Originál zaslal d.aemon
[b]Problém je, že spousta idiotů má mlhovky nasměrovaný do luftu a né na zem. Taky mi to vadí, když je po dešti nebo při mírným deštíku, protože se to od té mokré země odráží a tehdy to už oslňuje.
Každopádně je to ale lepší, než když lidi jezdí se zadníma mlhovkama a diví se, že jim pouštíte dálkový do zrcátka
o zadnich tu neni rec, to je bez debat tam je to krajne neprijemny
co se tyce "serizeni" ... i pri nejvyssim moznym nastaveni mlhovky (sroubem) nesviti vys nez 20-30cm nad zem. Duvod proc to muze svitit nahoru, je nakrivo zarovky (as JFK mel)
co se tyce mokra, tak sice se to o zem rozplacne, ale oslnovat? neni to proud svetla, jen odraz
(pokud to nekoho oslnuje, pak si nedokazu toho samyho cloveka predstavit za vlhky silnice a protijedoucima xenonama

Originál zaslal DaF
[b]Souhlasim s Daemonem... Za beznyho provozu jsou mlhovky v klidu... Rad s nima svitim, vypada to good... Na ostatnich karach mi to nevadi. Ale jak to ma nekdo blbe sezizeny a sviti mu svetla kazy jinam, to je na pest... Dobry jsou taky nalozeny Shade (Favorit apod), co svitej uzasne nahoru a je to tako kdyby meli zapnuty dalky a dalkama... Co se tyce mokre silnice, tak kdyz do toho pustite mlhy, tak ten naproti Vam v tu ranu nic nevidi, protoze to ho opravdu oslni
o spatne serizenych svetlech na shade neni rec
zkuste udrzet jednou jedno tema po celou diskusi

-
- Kontaktovat uživatele:
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal cornhollio
[B]souhlas mlhoky jsou v pohode me neoslnujou ja mam na aute žluty mlhovky a prijde mi že ty oslnujou ješte min než bílý jinak mi nevadej žadný ale problikavý me skoro každej tak to beru tak že mi chvalej ty žluty mlhovky tak jim podekuju taky aby videly že vim že se jim liběj :cigo2:
:lol2: :lool: No jóóó, oni nám ty mlhovky chválej, to mě nenapadlo:cheche: Tak já každýmu , kterej mi je pochválí, poděkuju, že mu stříknu dálkový do xichtu.:hehehe: :hehehe:
Jinak mít poštelovaný mlhy je dobrý, ono je fakt na h*vno, když pak nasvědcuješ, houby pod smrčkem v pangejtu, místo roadu.
Originál zaslal TT
[B]:lol2: :lool: No jóóó, oni nám ty mlhovky chválej, to mě nenapadlo:cheche: Tak já každýmu , kterej mi je pochválí, poděkuju, že mu stříknu dálkový do xichtu.:hehehe: :hehehe:
Jinak mít poštelovaný mlhy je dobrý, ono je fakt na h*vno, když pak nasvědcuješ, houby pod smrčkem v pangejtu, místo roadu.
:bigok: :bigok: Dost dobrý!!!:hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe: Miluju houby!!:D

Originál zaslal cornhollio
[B]souhlas mlhoky jsou v pohode me neoslnujou ja mam na aute žluty mlhovky a prijde mi že ty oslnujou ješte min než bílý jinak mi nevadej žadný ale problikavý me skoro každej tak to beru tak že mi chvalej ty žluty mlhovky tak jim podekuju taky aby videly že vim že se jim liběj :cigo2:
tak to sa mi pacilo MOÓOOÓCNO... ja to riesim tiez tak. a k tomu odrazu to je podla mna BLBOST. ASPON mna este predne hmlovky VZIVOTE neoslnili. a k tym zadnym aj ked kriznikovi sa nepaci ze kecame aj o nich ALE naj - IDIOCKEJSIE zad. hmlovky maju FELDY. to je hruza.... to ked zapnu tam ma ide porazit sice za nimi dlho nejazdim ale aj tak ma s tym SERU. dalej: podla mna je volovina zapinat zadne ked to nie je ozaj potrebne-ked prsi... a este brzdove svetla na OCTAVII to je tiez hruza ked je uplna tma ides tesne za nim on zabrzdi a NIC,- nevidim uz potom nic len ako sa mi zvysia otacky a ...:bang2: :bang2: :bang2::bang2: :bang2: :ble: :ble:
-
- Kontaktovat uživatele: