Originál zaslal slunicko [B]Tak fabie je celkove :ble: no ne???
Nedávno jsem se ale hóóóóóóódně moc nudil a jak jsem listoval nějakým časopisem tak tam byl test Fabie s tím novým "tříválcovým motorem" !!! (Píšu že jsem se opravdu moc nudil!!!)
Zaujala mne hlavně pasáž, kde se píše o tom že 105 Nm a 40 nebo 50 kW (teď si nevzpomínám kolik jich vlastně má - každopádně málo) jsou vcelku uctihodné parametry!!!
Tak to mně poser jestli tomuto říkaj "uctihodné parametry"!!! Jsem si jist, že ke každé takové Fabii přidávají ještě pár bot aby se člověk mohl odrážet nohama, když jede do kopce!!!
TAk zpatky k tématu. Blbě postavený mlhovky mě serou a za mokra, když mi svítěj do ksichtu, bych je vymiškoval. Každopadně proti idiotum co ti davaj plnou nálož dálkovejma (někdy navíc ještě zprasenýma mlhovkama) je to pořád dobrý. Já bych jinak se zapnutejma mlhovkama jezdil pořád už jenom pro ten pocit jak to vypadá a pocit, že víc svítím a jsem víc vidět. A to jak přes den tak i večer kdy už se mi stalo, že někdo to černý auto prostě nechtěl vidět. Jenom mě serou ty policajti co tě za to otravují a pořád si něco dokazujou s pokutama (mnohdy neopodstatněnýma - koho můžeš oslnit ve dne?!?!? Zkurvenci!). Je to tady často proti logice viz. pokuty všem závodníkům na šestidení. :ble:
Nedávno jsem se ale hóóóóóóódně moc nudil a jak jsem listoval nějakým časopisem tak tam byl test Fabie s tím novým "tříválcovým motorem" !!! (Píšu že jsem se opravdu moc nudil!!!)
Zaujala mne hlavně pasáž, kde se píše o tom že 105 Nm a 40 nebo 50 kW (teď si nevzpomínám kolik jich vlastně má - každopádně málo) jsou vcelku uctihodné parametry!!!
Tak to mně poser jestli tomuto říkaj "uctihodné parametry"!!! Jsem si jist, že ke každé takové Fabii přidávají ještě pár bot aby se člověk mohl odrážet nohama, když jede do kopce!!!
jo a taky o ní píšou ze zrychlení (pokod se tomu dá tak říkat) 0 na 100km/h se počítá v kalendáři
Mlhovky mam krátce a už je nevypínám!!! Fakt to žeru!
Akorát mě serou nasraný kamioňáci. Ty když mi do ksichtu napálej všechno co tam maj, tak fakt vidim pi.u! A že jsou celkem slušně vybavený!!
Originál zaslal Jakub [B]Mlhovky mam, ale pouzivam je jen kdyz potrebuju vic videt, moc nerozumim tomu proc bych je mel zapinat jindy, ale proti gustu zadnej dispuntat.
Řek´bych že proto, abys byl vidět Ty, někteří spoluúčastníci silničního provozu poněkud hůře vidí:cool: ,:fuckoff: :fuckoff:
A taky proto, že to té káře fakt sluší!:devil2:
Originál zaslal MiK [B]Řek´bych že proto, abys byl vidět Ty, někteří spoluúčastníci silničního provozu poněkud hůře vidí:cool: ,:fuckoff: :fuckoff: A taky proto, že to té káře fakt sluší!:devil2:
No... někdo by mohl říct, že tý káře sluší i tmavý přední sklo... Když už, tak už všechny... Prostě někde musí bejt rozumná míra.
Myslim, ze jsem videt dobre, pac jezdim celorocne s rozsvicenejma potkavackama. Mlhy jsou podle me dobry, kdyz je treba si lip posvitit na ten bordel na silnici .
Mik: Takovy auto, prece nemusi mit rozsviceny potkavacky, aby vypadalo perfektne......