Originál zaslal LOPOLO [B]Bah .. tsssssss... na tebe mam vzdycky. Navic prej existuje moznost pouzit pro M43 jednotku z IS, a precipovat, a vyleze z toho udajne pomerne slusnej narust vykonu. Vono to dava docela smysl. Ten motor je v podstate shodnej s IS variantou a bez tech ventilu bych to videl na narust nekde uprostred mezi 318i m43 vykonem a 318IS vykonem. Za dva tisice je to slusna nabidka. Mohlo by to bejt tak 130 koniku a snad nejakej ten kroutak.
no 130 je moc, počítej tak max. 125. is má mimo 16v ještě svody, dvě klapky, lepší sání, možná i vyšší kompresi, ale to nevím. To by se vyplatilo když už tak všechno vyměnit. Ale to za dva litry asi nepořídíš. No a Shrek by hned dodal: to by chtělo do is kompresor z Medu z 230 ". Já bych ho tam narval hned, ale ty výdaje. ALe byly by to potom jatka. :anger: :anger: :anger:
Mno sani se da poladit .. svody uz hur .. komprese je dana chipem a jednotkou. Nakonec i kdyby 125hp, tak za dvojku bych nevahal ani chvilku. Vic do toho nema smysl sypat .. to uz bude lepsi koupit jinej motor nebo rovnou jinou karu
Originál zaslal d.aemon [B]No jo, protoře hiptůnit motorek na stěrače je zhowadilost
Teď už mám opravený bawo! Mam vyměněný ventily, zdvihátka, hlavu, rozvoďák a i s tim potenciometr a chipnutou řídící jednotku!!!
Jede to o dost líp! Fakt jsem tomu nevěřil! Takže se někde v Brně sejdem a udělame test!
Originál zaslal Béďa [B]Teď už mám opravený bawo! Mam vyměněný ventily, zdvihátka, hlavu, rozvoďák a i s tim potenciometr a chipnutou řídící jednotku!!! Jede to o dost líp! Fakt jsem tomu nevěřil! Takže se někde v Brně sejdem a udělame test!
No ty fole, jsem myslel, že ho chceš prodávat a né tunit...
Prodávám stále! Akorát ten zasranej škodovkář už asi nechce kupovat!!! A chipovanou jednotku s potenciometrem za 2tis.! Nekup to!!! A navíc to už aspoň neblbne!!!
Originál zaslal Béďa [B]Prodávám stále! Akorát ten zasranej škodovkář už asi nechce kupovat!!! A chipovanou jednotku s potenciometrem za 2tis.! Nekup to!!! A navíc to už aspoň neblbne!!!
M3 je kvalitka, ale hovno proti tomu co mě teď utíká, BMW 320 is to jsou teprve jatka, výkon jakon první M3 E30 ale dvoulitr. mladá chce Brouka no a já jí ho slíbil no a eště musím koupit byt je to na pikaču :bigcry:
Originál zaslal Klakson [B]BMW 320 is to jsou teprve jatka, výkon jakon první M3 E30 ale dvoulitr. mladá chce Brouka no a já jí ho slíbil no a eště musím koupit byt je to na pikaču :bigcry:
Jo když na to máš, tak to ukaž. Jinak 320is? To je udělaný jako jak? (převrtaná 318is??)
ne vyvložkovaná M3 E30 z obsahu 2,3 na 2,0, je to úplně stejnej motor, ale jinej obsah, dělala se nějaká speciální série do Itálie, pokuď mám dobrý informace. Ale z 318is se dělaly tak 2,0 pro STW Cup v Německu, tak asi 200PS. Myslim že to upravoval AC Schnitzer.