No pokud bude stíhat každej i já, tak pak neni problém proč se na sraz netěšit....Samozřejmě plná nádrž na sraz je samozřejmostí..Takže bych na cestu tam neměl mít problém....
Mám takovej pocit, že když třeba jela kolona 16-ti E36 tak je to celkem dost dlouhá šňůra, každej rozsviceno jak na náměstí, a lidi koukaj a myslím, že maj radost a nikoho to nesere. Ani vejšky ne. :lol2: :kral:
Jezdit v koloně má jednu výhodu a to tu že tě nikdo nepředjede....A když už nás policajti zaregistrujou tak je prostě mezi sebe nepustíme..:mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Tak to je maso....To byl zase bez tak ten jeden s těch statečných co maj tuněnou škodárnu a na sobě maj nákou tu riflofvku..Ten musel být opravdu v prdeli....Já si pamatuju jak sem předjížděl s mou Š100 kamiona a když už sem mu byl u čumáku tak mě na to čuryn dupnul a proti mě se blížilo auto tak sem to musel rychle zrušit..Ale říkám byl sem na čas vyléčenej..
No uvidíme jak se to bude vyvíjet na tý cestě na ten sraz ..Hlavně to chce točit záznamy at se máme čím chlubit, a hlavně k tý kameře nedávat někoho kterýmu se klepou ruce, aby náhodou nenatočil něco jinýho..:slunce:
Tak vam povim, tuhle jsem si rikal, jak pak mi to asi pojede na nejakym srazku, a jak vam nad tim premejslim tak koukam a proti me jede betonovej sloupek plotu - chvili jsem caroval, no a ted schanim levej predni plast na naraznik, ostatni je docela O.K.