Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koncert banánů
No nazdar partičko! Omlouvám se za své odmlčení, zapříčiněné přívalem práce a doposavadní absencí internetu doma.
Dnes večer se těším na řádnou akci ve Staré Pekárně! Začínáme něco málo po osmé, protože se tam musí končit ve22:00!!
A podle dosavadních informací to vypadá, že tam bude skutečně NARVÁNO!!!:banan:
Dnes večer se těším na řádnou akci ve Staré Pekárně! Začínáme něco málo po osmé, protože se tam musí končit ve22:00!!
A podle dosavadních informací to vypadá, že tam bude skutečně NARVÁNO!!!:banan:

:bubenik: :banan: :kytara:
Pánové a dámy, takovéhle koncerty bych mohl pořád. :ucta: Davide... :super: URB prostě nemá chybu!!! Kdo nepřijel, prohloupil. Omlouvá pouze vzdálenost > 100km
Jen houš?, už si nenechám ujít žádný koncert v okolí
Díky za skvělej večer i Béďovi a Hanzovi, kteří hájili čest klubu
Doufám, že video bude brzy.
:bigok: :gobeer: :gobeer:
Pánové a dámy, takovéhle koncerty bych mohl pořád. :ucta: Davide... :super: URB prostě nemá chybu!!! Kdo nepřijel, prohloupil. Omlouvá pouze vzdálenost > 100km

Jen houš?, už si nenechám ujít žádný koncert v okolí

:bigok: :gobeer: :gobeer:
Originál zaslal Béďa
[B]Souhlas!
Tomu se řiká prostě super vodvaz
Konečně má Kája božského náhradníka!
A Máju v němčině jsem slyšel prvně!
:ucta: :ucta: :ucta:
Vcela v nemcine?:))) Tak to musi bejt rachot:))) A kdy ji uslysime i v Praze?:)))
- Přílohy
-
- dscf0213.jpg (72.25 KiB) Zobrazeno 1960 x
-
- dscf0213.jpg (72.25 KiB) Zobrazeno 1960 x
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Wow, tak už vše začína do sebe pěkně zapadat..Já jsem si říkal že mě je nejakej povědomej s předešlích fotek co poslal JFK, ale nevěděl jsem že je to náš Uličník..Ještě sem ho nikdy neviděl..V tom případě škoda že jsem tam taky nebyl rad bych si to poslechl..Musel to být asi pěknej masakr..:bubenik: :yep: :yep2:
Originál zaslal Lion
[B]...V tom případě škoda že jsem tam taky nebyl rad bych si to poslechl..Musel to být asi pěknej masakr...
Tak na tohle fakt nemám odpověď :dunno: Že to bude masakr pod Uličníkovou taktovkou bylo jasný z celý týhle diskuze, že se tam chystáme bylo taky zcela zjevný a že to máš kousek - o tom žádná.

Originál zaslal d.aemon
[B]Tak na tohle fakt nemám odpověď :dunno: Že to bude masakr pod Uličníkovou taktovkou bylo jasný z celý týhle diskuze, že se tam chystáme bylo taky zcela zjevný a že to máš kousek - o tom žádná.Nejsi ty druhý slunicko? :zmateny:
![]()
:lol2:
Daemon to ted rozlouskl...

Jen do NĚJ !
:bigok:
:gobeer: