Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koncert banánů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
DaF

#61 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Lion
[B]:) :)..No zase ne tak zhurta:D, jasný, byla o tom řeč, ale z hlediska toho že jsem neměl čas jsem prostě přijet nemohl..Škoda bylo to určite fajn..O tom neni pochyb..No snad někdy příště..:super:

EH?!

No jako ted si vazne nedelam srandu, ale slysim "ty" Slunicko... Jako kdyby "mluvili" Slunicko... Slunicko se totiz ted trosku "odmlceli", ze by Lion byl mesicek? :-) Nebo ze by Slunicku zaclo byt trosku "teplo" a konecne uz je chlap? :-) (nedivil bych se, taky by mi z toho vecneho nabizeni se odvozu, povozeni atd bylo teplo)...
:-)

Lione, kam na ten slovnik chodis? To si se Slunickem radite?! :-)
:fuckoff:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Lion »

Sluníčko je moje sestra :D Ti to neřekla? :D :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#63 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Ale sluníčka přeci nemluvíííí, vy darebovéééé!!!!

to all: to je hustýýýýýý..........
“Ability is what you're capable of doing.”
DaF

#64 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal DaF
[B]Lione, kam na ten slovnik chodis? To si se Slunickem radite?! :-)
:fuckoff:

Aby nevznikla nejaka mylka, v mem predchozim prispevku jsem sluvko "radite" myslel opravdu jako:
"radíte"
ne zadne "řádíte" ani "řadíte"
mozna jeste "ráditě" uvidíme... ale pozor, aby to nedopadlo, jak psal Hanz! :-)

Co se Tyce te Tve rozpalene "sestry"... Ona psala, ze do Brna to taky nema tak daleko... A Beda ¨s Daemonem nam jeji ucast nepotvrdil... :-)

neni to k :cry: ?

:P
Lion
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Lion »

:) Já vím DaFe, chápu jak si to myslel, ale já jsem opravdu nemohl přijet aspon né autem..Jedině že by mě tam někdo z Brněnskýho nádraží odvezl na tu akci..Ale i tak bych to měl ted v týdnu komplikovaný..Prostě se Dafe nic neděje nebyl jsem tam a je to..Jinak se omlouvám Slunci že jsem jí vzal jakoby za svou sestru i když by to byla dobrá sestra..:bigok:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

aaa vlez:prdel2: :bigok:
N54 PWR
Lion
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Lion »

:potlesk: :super:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#68 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Viděl jsem už dědu srát, kočku blejt, cikána makat, ale tohle...? Tohle je jak ass-to-mouth, jenže naopak... ale jo, jdi do toho! Není sice za rohem, báwem jezdí jen pro tuningový věci (spec. intercoolery) a je trošku podrážděná ...ale what the hell, nobodys perfect :coze?: Seš :kral: !
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Hele nejni nahodou Slunicko a Lion jedna a tataz osoba? Podle prispevku by to odpovidalo.... :vytlem2: :bigok: :yep: :gobeer:
N54 PWR
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#70 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Nope, viděl oba, ale je tam cosi společnýho, namáhám hlavu co to může (nebo nemůže?) být...
DaF

#71 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Hanz
[B]Viděl jsem už dědu srát, kočku blejt, cikána makat, ale tohle...? Tohle je jak ass-to-mouth, jenže naopak... ale jo, jdi do toho! Není sice za rohem, báwem jezdí jen pro tuningový věci (spec. intercoolery) a je trošku podrážděná ...ale what the hell, nobodys perfect :coze?: Seš :kral: !

Hanzi? Brno? Kralovo pole? (nebo jak se to tam jmenuje) Vojenska akada spolu s Bedou a s Vroblisem z E30 klubu? :-)

Ja jsem si rikal, ze jsem uz nekde ten slogan, kterym jsi uvodil svoji epesni rec v minulem prispevku, slysel...
:-)
Je to tam celkem rozsireny.... V tomhle kraji... V tomhle koute...

Jo, holt Slunicka jsou husty! :-)
Aneb: "objects in mirror are closer, then they appear"...
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal DaF
[B]Aby nevznikla nejaka mylka, v mem predchozim prispevku jsem sluvko "radite" myslel opravdu jako:
"radíte"
ne zadne "řádíte" ani "řadíte"
mozna jeste "ráditě" uvidíme... ale pozor, aby to nedopadlo, jak psal Hanz! :-)

Co se Tyce te Tve rozpalene "sestry"... Ona psala, ze do Brna to taky nema tak daleko... A Beda ¨s Daemonem nam jeji ucast nepotvrdil... :-)

neni to k :cry: ?

:P

Víš, já dojet chtěla i když jsem byla do večera ve škole a psala písemku z práva... chtěla jsem dojet ale po tom co jste mě ta :fuckoff: jsem si říkala, co bych tam dělala, poslouchat to ještě celý večer??? Vy... jsem se popravdě na to, prostě se nebudu cpát někam, kde nejsem vítána...:shit:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal Lion
[B]:) Já vím DaFe, chápu jak si to myslel, ale já jsem opravdu nemohl přijet aspon né autem..Jedině že by mě tam někdo z Brněnskýho nádraží odvezl na tu akci..Ale i tak bych to měl ted v týdnu komplikovaný..Prostě se Dafe nic neděje nebyl jsem tam a je to..Jinak se omlouvám Slunci že jsem jí vzal jakoby za svou sestru i když by to byla dobrá sestra..:bigok:

:ucta: díky za lichotku, jsi hodný :) ale jak tomůžeš vědět, když mě neznáš a kluci mě tady skvěle vylíčili...:mad:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal Hanz
[B]Viděl jsem už dědu srát, kočku blejt, cikána makat, ale tohle...? Tohle je jak ass-to-mouth, jenže naopak... ale jo, jdi do toho! Není sice za rohem, báwem jezdí jen pro tuningový věci (spec. intercoolery) a je trošku podrážděná ...ale what the hell, nobodys perfect :coze?: Seš :kral: !

Tak to jsi toho teda viděl hooodně máááááálo!!! :) Musíš se ještě hoooodně učit, hodně učit!!! :D

Líbí se mě, že tu líčíš můj životopis, když jsi mě viděl jednou vživotě a naprosto mě neznáš! Někdo tu něco napíše co si myslí, ale už je to ke mě přiklepnuto, tak s tím běžte kluci víte kam...

Ale ono možná bude lepší, Vás při tom nechat, a? máte aspoň z něčeho radost že??? No jo baba, blondýna a za volantem ještě k tomu baworáku, to jsem si zřejmě dovolila moc a udělala i tu drzost, že se zaregistrovala mezi chlapy... Když tu vážně tak překážím, stačí to říct jednou a narovinu a né chodit kolem horké kaše...
Schóva

#75 Příspěvek od Schóva »

Vsem se velice omlouvam, ale prace byla nakonec trosku jinde nez jsem cekala. :-( :slzy: :( :bigcry: Brnem jsem proletela v utery rano, hura do Vimperku (napadlo tam zatim cca 5cm snehu), pak pivovar ve Treboni a Drazici - no a pak uz byla tma a pozdni vecerni hodina.Moc me to mrzi:dunno: . Fakt ze jo. Mohlo to byt dost dobry.:banan: :bubenik: :banan: :bigok: :bang2: Mohli jsme dat :gobeer: :drink3: :drink2: a nakonec :potlesk: nebo treba i :ble: Tak snad se mi podari v brzke dobe napravit, budu se snazit. :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#76 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Sluníčko,tedy Blondie-In-Bmw,nelíčím tvůj dozajista pestrý životopis,naopak popisuju tvůj každý druhý projev...a)vysmátá b)nasraná c)zmatená jestli jsi napsala někdy něco jinýho,co se nevejde do těhle 3 kategorií,omlouvám se.
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal Hanz
[B]Sluníčko,tedy Blondie-In-Bmw,nelíčím tvůj dozajista pestrý životopis,naopak popisuju tvůj každý druhý projev...a)vysmátá b)nasraná c)zmatená jestli jsi napsala někdy něco jinýho,co se nevejde do těhle 3 kategorií,omlouvám se.

No vysmátá jsem hodně často to, ano..., zmatená občas taky přiznávám... ale nasraná??? Špatně vystihnuté, mě tak jednoduše nasrat to snad ani nejde. Nepopírám že mnohdy něco nezamrzí... kašli na to, popsal jsi to bodama docela dobře ale jinak...
DaF

#78 Příspěvek od DaF »

Slunicko jako sorry, ale na foru se zatim jinak nejevis....
Tvoje absolutne infantilni prispevky se proste nedaji jinak okomentovat... Padl tady take prodej Tvych SUPER M3 zrcatek (celkem smesna zalezitost) no a pak bys neco rada, samy kecy a kdyz bys mela moznoste se ucastnit toho, ceho bys tolik chctela, jak tvrdis a jak Ti je silene lito, ze jsi nekde nebyla a jak by to bylo super a ze bysme popili a byla by pohoda a zase hromada infantilnich kecu...
A pak akorat vymluvy... Tak ja nevim.
Proste se tomu ted ani nediv.

Nikdo tady Tvuj zivotopis nepise... Proste jenom reagujeme na to, co nam tady nabizis... Krom toho reakce na blondynu v BMW byly bourlivy, jestli si vzpominam... Ale ses strasne vymekla a strasny teoreticky plany s nulovou realizaci jsou Tvuj hlavni problem... Na druhou stranu kazdej je "broucek", "drobek", "kuratko"... No, tuhle Tvoji politiku tady zname snad vsichni.
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od slunicko »

Dobré děkuju, ono když už příjde na věc a vzpomenu sraz u nás na Moravě, tak se k tomu nikdo z Vás taky neměl... mě něco vyčítejte...
No nic, chcete to tak, tak a? je po vašem!!!

DĚKUJU ŽE ASPOŇ CHVÍLU JSEM MOHLA BÝT S VÁMI, MĚJTE SE TU HEZKY A MNOHO Š?ASTNÝCH KILOMETRŮ....
PAPA SLUNÍČKO :slunce:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Lion »

:(:(:( Co dotat chlapi jen to že to těma kecma někdy fakt přeháníte..Možná je to hrozně ftipný jak z nekoho udělat pitomce a apsolutního lamáka na Foru ale říkám vám to ted naposled, už je to moc..Jestli někdo někde říkal že možná přijede jo dobře říkal ale jestli nepřijel tak je to snad jen jeho věc a měl asi důvody ne?..Příde mě to opravdu trapný když se tu každej chytá už jen špatně napsanýho slova a udělá s toho kovbojku kterou má znát celej svět..Prostě sem s toho po pravdě taky zdegustován..Já už se tu fakt nevyznám , prvně hroznej bordel kolem píčovin co se na foru píšou ale tady je důkáz toho že si to vlastně tady píšete sami..Nepochybuju o tom že v realu jste OK ale co píšete a jak to píšete s toho by člověka fakt mrdlo..Nic obrázek si udělejte sami ja se tu o těch píčovinách rozepisovat nebudu..:zaba2: :-? :-? :shit:
Odpovědět