jsem tu znova a mám další téma k řešení - vypadá to na 325i za celkem dobrou cenu 111.000,-- r.v.1990 km prý 160.000, slušná výbava včetně alukol (pokud tenhle příspěvek čte prodávající a pozná se, a? ho nechápe jako projev nedůvěry, ale spíš jako snahu o konzultaci se zkušenějšími) co vy na to - brát, nebrat, opatrně, bez váhání, či co a jak
To je ale E30 co? E36 se v roce 1990 nedělala.Jo a těch 160000km to je pěkná kokotina.Na to skočí jen amatér.To by bylo asi 13300km/rok s bmw.To najede pomalu víc každej děda se škodylakem.Podle mě prodávající lže.Aspoň s těma kilometrama.
E30 se ale za takovou cenu neprodávají. Ty jdou hrubě pod 100.000,- Spíš tak kolem 50 - 60 maximálně.
Spíš to bude jeden z prvních modelů. Nevím... jak na tom byli u BMW s rozjezdem řady E36, neměli nějaký nevychytaný mušky?
Originál zaslal d.aemon [B]E30 se ale za takovou cenu neprodávají. Ty jdou hrubě pod 100.000,- Spíš tak kolem 50 - 60 maximálně. Spíš to bude jeden z prvních modelů. Nevím... jak na tom byli u BMW s rozjezdem řady E36, neměli nějaký nevychytaný mušky?
Už sem jednou narazil na něco podobneho, prvni e36 v sedanu je pro mod. rok 1991 udělali na podzim 1990.
Originál zaslal GG [B]Mám E36 rok 1990, začly sjíždět z linky 10/1990, ale v ČR se neprodávaly. Já ho mám z Francie. Žádný mouchy nepozoruji.
... a co na skle ,
mám 2 x 11/92 a to rozlišné motory 4-vál, 6-ti vál a jsem taky v pohodě, krom standartních oprav je vše OK, bude to hodně o tom , který čuně to auto mělo před tebou, yooo jediný co mě odešlo u obou aut jsou sedáky , resp. potahy, ale to je nemoc snad všech typů co nemaj kůžičku:cry:
To ja takovy stesti nemel.Kdyz sem poridil 325 tak za pul roku fouklo tesneni pod siskou a za dalsi asi pulrok prasknul blok motoru.Nejvic zalezi na tom kdo to jak prasil za studena a taky kdo se v tom aute hrabal.Tot ma neblaha zkusenost s levnymy ojetinami:D
to kofa: tak to je pěknej mrsk, prej na to 325ky trpěj víc než ostatní modely, co je na tom pravdy nevim, zatím jsi druhej člověk , kterýmu se to stalo, odejít může jakej koliv motor, z důvodu ,jak již bylo řečeno výše, špatná údržba atd.