Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Novoroční scuk
dobrej nápad, úplně to vidím, záběr odspodu, před divákem ujíždí oprýskané betonové sloupy a na pozadí, za řadami parkujících aut je vidět hlouček bavících se mladých lidí, občas se ozve třesk rozbíjené láhve a hurónský smích po podařeném vtípku. švenk zblízka - partička dobře oblečených a znuděných grázlíků se tísní okolo barelu ve kterém hoří svršky opodál se choulícího bezdomovce, jehož levá noha je připoutána k nárazníku nastartovaného BMW, patřícího jednomu z účinkujících - o zábavu dnes bude postaráno a všichni se moc těšíme. moje holá hlava se matně leskne v záblescích ohně a zrovna se přu s jiným členem gangu, jak nejlépe naložit se čtrnáctiletou školačkou, kterou jsem potkal cestou na schůzku našeho klubu. svá slova zdůrazňuji pravidelnými údery instalatérské trubky do střechy vedle stojícího mercedesu. opodál stojící jfk močí vyraženým okýnkem na kožené potahy jaguaru type s a zkoksovaná členka party provádí totéž na běžící stěrače lexusu, stojíce rozkročmo na jeho přední kapotě - večírek začíná a noc je mladá
přeju všem hezký nový rok
ps pro ty pomalejší - berte prosím můj příspěvek jako součást silvestrovské zábavy, nikoli jako návod k jakýmkoliv aktivitám podobného druhu
ps pro ty pomalejší - berte prosím můj příspěvek jako součást silvestrovské zábavy, nikoli jako návod k jakýmkoliv aktivitám podobného druhu
Originál zaslal volvox
[B]dobrej nápad, úplně to vidím, záběr odspodu, před divákem ujíždí oprýskané betonové sloupy a na pozadí, za řadami parkujících aut je vidět hlouček bavících se mladých lidí, občas se ozve třesk rozbíjené láhve a hurónský smích po podařeném vtípku. švenk zblízka - partička dobře oblečených a znuděných grázlíků se tísní okolo barelu ve kterém hoří svršky opodál se choulícího bezdomovce, jehož levá noha je připoutána k nárazníku nastartovaného BMW, patřícího jednomu z účinkujících - o zábavu dnes bude postaráno a všichni se moc těšíme. moje holá hlava se matně leskne v záblescích ohně a zrovna se přu s jiným členem gangu, jak nejlépe naložit se čtrnáctiletou školačkou, kterou jsem potkal cestou na schůzku našeho klubu. svá slova zdůrazňuji pravidelnými údery instalatérské trubky do střechy vedle stojícího mercedesu. opodál stojící jfk močí vyraženým okýnkem na kožené potahy jaguaru type s a zkoksovaná členka party provádí totéž na běžící stěrače lexusu, stojíce rozkročmo na jeho přední kapotě - večírek začíná a noc je mladá
Jéééé, pochcat Jaguara, do toho jdu:):bigok: :gobeer:

Originál zaslal volvox
[B]dobrej nápad, úplně to vidím, záběr odspodu, před divákem ujíždí oprýskané betonové sloupy a na pozadí, za řadami parkujících aut je vidět hlouček bavících se mladých lidí, občas se ozve třesk rozbíjené láhve a hurónský smích po podařeném vtípku. švenk zblízka - partička dobře oblečených a znuděných grázlíků se tísní okolo barelu ve kterém hoří svršky opodál se choulícího bezdomovce, jehož levá noha je připoutána k nárazníku nastartovaného BMW, patřícího jednomu z účinkujících - o zábavu dnes bude postaráno a všichni se moc těšíme. moje holá hlava se matně leskne v záblescích ohně a zrovna se přu s jiným členem gangu, jak nejlépe naložit se čtrnáctiletou školačkou, kterou jsem potkal cestou na schůzku našeho klubu. svá slova zdůrazňuji pravidelnými údery instalatérské trubky do střechy vedle stojícího mercedesu. opodál stojící jfk močí vyraženým okýnkem na kožené potahy jaguaru type s a zkoksovaná členka party provádí totéž na běžící stěrače lexusu, stojíce rozkročmo na jeho přední kapotě - večírek začíná a noc je mladá
Literarne je tohle Tvoje dilo velika kvalitka!

Fakt hodne slusny...
Jako napad se mi to moc libi... Myslim si, ze by jsi mohl psat klubu pameti... Nejakou kroniku, nebo denik...