Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak na VĚC...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Asi takovouhle?Obrázek :allright: ...au :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
TT
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od TT »

Yooo , klíďo tuhle , na konec půl metru drátu s vočkem přidělat na nárazník,pustit do toho reprááááku (nebo co to je) nějakou vypalovačku a může to za dvě káble půjčovat na svezení kolem bloku...:banan: :banan:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
DaF

#23 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Lion
[B]Ale na druhou stranu, pořádnou fušku mu to dát určitě muselo když to stavěl..No k tomu motoru: Třeba tam má prdnutýho něco jinýho..:D Ví to jen ti co to viděli na vlastní oči..

P.S.: Todle jsem opravdu ještě nikde na silnici neviděl, kdybych tím jel a někde dělali poldové namátkový kontroly tak mě určitě stavý..

Lione? "Stavý"?
Koukam, holt slusnej oddil...

Jeste par takovejch prispevecku a za"stavý" se mi z Tebe pumpa...

Fuška nefuška....
Holywood to koupi... Ale az budou natacet "SLOW AND HIDEOUS"...
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Paul-c »

Originál zaslal DaF
[B]Lione? "Stavý"?
Koukam, holt slusnej oddil...

Jeste par takovejch prispevecku a za"stavý" se mi z Tebe pumpa...

Ja sem si vzdycky mislel,ze kdyz mam z dyktatu na ZS za 4,tak jsem asi trochu jinej. Ted mam ale jistotu,ze me komplexi byli zcela neopodstatnene.

Go ahead Lion, jak rikame mi severocesi. (bez urazky)
ebalaz

#25 Příspěvek od ebalaz »

kua tak TOTO "auto" či čo to je ... nemam čo poveda? len to že to musel by? OBERFAS čo to robil.:ble: :ble: :ble: :ble:

ja ho tromfnem idem tuni? plach?áka --- viete toho z filmu vrchní prchní. to by bola parada nie??

niečo tak hnusné som ešte nevidel. a fak to vypada ako by bol na od?ahovom vozíku, AALLLEEEE najNAJnaj p.čovina je to krídlo asi chcel vypada? ako dvojplošník a HLAVNE ten výfuk z liazky .... BOMBA :bang2: :bang2: :bang2: :gun04: :gun06: :gun04: :gun02: :gun04:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Lion »

Kdo tě staví ? =Policajti..Policajt bez policajta jako pán bez pána..ti páni = ti policajti..Z toho plyne Kdo mě bude stavět =ti policajti= měkké " i " ..Spokojeni?..

Já se z toho fakt asi pojebu, Go Lion go..Thats all right..Keep a cool head..Kdybych tu měl opravovat pravopisný hrubky a já nevím co tak z toho mám referátní práci do školy..Trošku chlapi zprzděte..
d.aemon

#27 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Lion
[B]...zprzděte...

:hehehe: Není nad třešinku na dortu ke každému příspěvku... :mhihi:
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Béďa »

No ty fole já už to taky nevydržim!!!! :mad:
Lione prosim tě než odešleš svůj příspěvek, tak si ho alespoň 5x přečti!

PS: Klidně si k tomu vem někoho zdatnějšího v češtině - nobody is perfect!

:fuckoff: :bigok:
TT
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od TT »

Originál zaslal d.aemon
[B]:hehehe: Není nad třešinku na dortu ke každému příspěvku... :mhihi:

:super: se z toho asi po*eru...:D :D :D :mhihi: :mhihi:
volvox@c-box.cz

#30 Příspěvek od volvox@c-box.cz »

tý brďo, prvně jsem si taky myslel, že jede na pale?áku, pak to chvilku vypadalo jak nová bomba od lega, ale nakonec mi to došlo - ten člověk je fixovaný na ty auta, co prodávaj v maringotkách v těch tvrdých velkých průhledných plastových obalech, je to na baterky a hodně to svítí a troubí a vrčí a občas se z toho ozve střelba z automatu, vespod to má takový bazmek, který se točí, v tom je pátý kolečko a když ten verk narazí do zdi, tak chvilku stojí, bzučí a bliká A PAK SE OTOČÍ A JEDE JINAM, ale třeba taky jenom moc sleduje japonské kreslené seriály - je to prostě plnotučná brutalita
d.aemon

#31 Příspěvek od d.aemon »

:hehehe: :mhihi: To sedí. Hustý jatka ((c) Klakson 2002) :super: :D
ebalaz

#32 Příspěvek od ebalaz »

KUA to : LION ty brďo však ked ten prispevok poj*bes tak tam predsa mas UPRAVIT !!!!!!!!!!!!!!
lukas

#33 Příspěvek od lukas »

PICOVINA na kvadrat
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od beemwex »

KDYSI JSEM CITRONA CHVILKU MEL:TO JE HOROR,SE VSTUPEM OD 99 LET!!!!!!!!MÍT HO DÝL,TAK MÁ CHOCHOLOUŠEK PLNÝ RUCE PRÁCE!!!!!!!!!!!NEJLEPŠÍ JE V ZIME ZA JÍZDY ZATÁHNOUT RUČNICI!!!!!!BOMBA-JE TOTIŽ NA PREDEK!!!A HNED JE PO STAROSTECH--PANGEJT TO JISTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!
Lion
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Lion »

To Ebalaz: Jo jo to je pravda že když se udělá v příspěvku chyba tak se to dá potom ještě opravit ale to je jen 10 min po tom co příspěvek odešleš..Pak už musíš jen kontaktovat admina a zatěžovat mu mysl ..Já jsem holt příspěvek moc nekontroloval a holt chyby byly..Vím že je to ostuda ale sem tam to prostě člověku ulítne jako kdyby chodil pořád na základku..:) :)..

P.S.: :) :D No ono těch příspěvků kde jsem udělal chyby bylo kapánek víc :) :)..
Odpovědět