Yooo , klíďo tuhle , na konec půl metru drátu s vočkem přidělat na nárazník,pustit do toho reprááááku (nebo co to je) nějakou vypalovačku a může to za dvě káble půjčovat na svezení kolem bloku...
Originál zaslal Lion [B]Ale na druhou stranu, pořádnou fušku mu to dát určitě muselo když to stavěl..No k tomu motoru: Třeba tam má prdnutýho něco jinýho.. Ví to jen ti co to viděli na vlastní oči..
P.S.: Todle jsem opravdu ještě nikde na silnici neviděl, kdybych tím jel a někde dělali poldové namátkový kontroly tak mě určitě stavý..
Lione? "Stavý"?
Koukam, holt slusnej oddil...
Jeste par takovejch prispevecku a za"stavý" se mi z Tebe pumpa...
Fuška nefuška....
Holywood to koupi... Ale az budou natacet "SLOW AND HIDEOUS"...
kua tak TOTO "auto" či čo to je ... nemam čo poveda? len to že to musel by? OBERFAS čo to robil.:ble: :ble: :ble: :ble:
ja ho tromfnem idem tuni? plach?áka --- viete toho z filmu vrchní prchní. to by bola parada nie??
niečo tak hnusné som ešte nevidel. a fak to vypada ako by bol na od?ahovom vozíku, AALLLEEEE najNAJnaj p.čovina je to krídlo asi chcel vypada? ako dvojplošník a HLAVNE ten výfuk z liazky .... BOMBA :bang2: :bang2: :bang2: :gun04: :gun06: :gun04: :gun02: :gun04:
Kdo tě staví ? =Policajti..Policajt bez policajta jako pán bez pána..ti páni = ti policajti..Z toho plyne Kdo mě bude stavět =ti policajti= měkké " i " ..Spokojeni?..
Já se z toho fakt asi pojebu, Go Lion go..Thats all right..Keep a cool head..Kdybych tu měl opravovat pravopisný hrubky a já nevím co tak z toho mám referátní práci do školy..Trošku chlapi zprzděte..
tý brďo, prvně jsem si taky myslel, že jede na pale?áku, pak to chvilku vypadalo jak nová bomba od lega, ale nakonec mi to došlo - ten člověk je fixovaný na ty auta, co prodávaj v maringotkách v těch tvrdých velkých průhledných plastových obalech, je to na baterky a hodně to svítí a troubí a vrčí a občas se z toho ozve střelba z automatu, vespod to má takový bazmek, který se točí, v tom je pátý kolečko a když ten verk narazí do zdi, tak chvilku stojí, bzučí a bliká A PAK SE OTOČÍ A JEDE JINAM, ale třeba taky jenom moc sleduje japonské kreslené seriály - je to prostě plnotučná brutalita
KDYSI JSEM CITRONA CHVILKU MEL:TO JE HOROR,SE VSTUPEM OD 99 LET!!!!!!!!MÍT HO DÝL,TAK MÁ CHOCHOLOUŠEK PLNÝ RUCE PRÁCE!!!!!!!!!!!NEJLEPŠÍ JE V ZIME ZA JÍZDY ZATÁHNOUT RUČNICI!!!!!!BOMBA-JE TOTIŽ NA PREDEK!!!A HNED JE PO STAROSTECH--PANGEJT TO JISTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!
To Ebalaz: Jo jo to je pravda že když se udělá v příspěvku chyba tak se to dá potom ještě opravit ale to je jen 10 min po tom co příspěvek odešleš..Pak už musíš jen kontaktovat admina a zatěžovat mu mysl ..Já jsem holt příspěvek moc nekontroloval a holt chyby byly..Vím že je to ostuda ale sem tam to prostě člověku ulítne jako kdyby chodil pořád na základku....
P.S.: No ono těch příspěvků kde jsem udělal chyby bylo kapánek víc ..