Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zase nejakej smejd
Tak jsem byl vcera na skoleni v hotelu LaPark na Kladne, a kdyz se odpoledne vracim ke kare tak mi jde na proti personal a pta se jestli je to stribrny Bawo moje... Mam pry rozbity okno... Opravdu okno u spolejezdce na sracky, ve vnitr vsude strepy... Koukam ze radio tam je i s panelem a ani se mi nezdalo ze by neco chybelo... Zavolal jsem benga a ridetele hotelu, nastesti se riditel dusoval ze mi veskeru skodu uhradi... Pry je to uz druhy pripad za dva mesice, rozbity okno a nic se neztrati, pry se mu snad nekdo msti... Takze zase zbytecny starosti...
N54 PWR
Když někoho chytne blbá, dělá i takový nesmysly.
U nás jeden "posilněnej" idiot chodil od auta k autu a u každýho casnoval tak dlouho se stěračema, dokud je buď neurval, nebo aspoň pořádně nezkřivil
Přestože to prej trvalo aspoň 10 minut, benga nikde. Přicourali se po 15ti minutách kdy byl už boreček samozřejmě dávno doma...

Přestože to prej trvalo aspoň 10 minut, benga nikde. Přicourali se po 15ti minutách kdy byl už boreček samozřejmě dávno doma...