Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
fufu
-
- Kontaktovat uživatele:
nazdar bavoracky,
dnes sem se byl podivat na jednoho krasavce e-36 323 1996 z annonce.
me se libi ale prd poznam po technicky strance. proto Vas moc prosim jestli by nekdo byl ochotnej tam se mnou jeste jednou zajet a omrknout to. chlapek se zdal bejt prijemnej a nic proti tomu nema. je z prahy u cernyho mostu ( ja taky ). vim ze me nikdo nezna osobne ale byl bych opravdu vdecnej. prispel bych mu treba na nakou tu zmrzlinu.
prosim o brzke vyjadreni.
diky diky diky matej
dnes sem se byl podivat na jednoho krasavce e-36 323 1996 z annonce.
me se libi ale prd poznam po technicky strance. proto Vas moc prosim jestli by nekdo byl ochotnej tam se mnou jeste jednou zajet a omrknout to. chlapek se zdal bejt prijemnej a nic proti tomu nema. je z prahy u cernyho mostu ( ja taky ). vim ze me nikdo nezna osobne ale byl bych opravdu vdecnej. prispel bych mu treba na nakou tu zmrzlinu.
prosim o brzke vyjadreni.
diky diky diky matej
prirovnal bych to temer k BMW HASEK na Proseku
kdysi jsem tam byl (a nemel jsem na vyber jinak)
s opravou spojkovyho valecku
- to co to bylo za zavadu jsme tu nekde popisovali a jejich reseni je dle diskusi zde vicemene tahani prachu
(no co spalis se jednou pak uz ne
)
ale coz o to, oprava byla v poho na prvni pohled se jevi jako "velkej" solidni servis...
nicmene kdyz jsem si druhej den jel pro auto, tak jsem prijel o 30min driv nez jsem hochum rekl......
no a auto pochopitelne fuc, tak jsem se pana majitele ptal kdeze se nachazi auto u kteryho se nedelala geometrie, motor ani nic jinyho co by potrebovalo projet a "zkusit" ...
a pan majitel mi sdelil ze nevi a ze "technikovi" zavola....
po 20ti minutach se doslova priritil technik v mym aute
(a kdo vi jak to tam vypada pri vjezdu ... chape
)
na dvore to zabrzdil tak, ze abs tak tak stihalo... vystopil a delal jako by nic, dal mi klice a rikal : opraveno, projeto...
no nemel jsem na to zadny normalni slova
kdysi jsem tam byl (a nemel jsem na vyber jinak)
s opravou spojkovyho valecku
- to co to bylo za zavadu jsme tu nekde popisovali a jejich reseni je dle diskusi zde vicemene tahani prachu
(no co spalis se jednou pak uz ne

ale coz o to, oprava byla v poho na prvni pohled se jevi jako "velkej" solidni servis...
nicmene kdyz jsem si druhej den jel pro auto, tak jsem prijel o 30min driv nez jsem hochum rekl......
no a auto pochopitelne fuc, tak jsem se pana majitele ptal kdeze se nachazi auto u kteryho se nedelala geometrie, motor ani nic jinyho co by potrebovalo projet a "zkusit" ...
a pan majitel mi sdelil ze nevi a ze "technikovi" zavola....
po 20ti minutach se doslova priritil technik v mym aute
(a kdo vi jak to tam vypada pri vjezdu ... chape

na dvore to zabrzdil tak, ze abs tak tak stihalo... vystopil a delal jako by nic, dal mi klice a rikal : opraveno, projeto...
no nemel jsem na to zadny normalni slova
- TT
- Kontaktovat uživatele:
to Kriznik: BMW Hasek, jsou to pěkný leváci, já měl podobný problémy s nákupem a prodejem , bouraný auto ode mně , který bylo perfektně opravený , chtěli vykoupit za cenu která byla řeknu-li směšná a prodávali mi hajtru, která prý nikdy nebyla bouraná, ale po bližším prohlédnutí, i laik za kterého se považuju, jsem poznal že auto bylo opravováno po nehodě..., přijde mi, že čím věhlasná firma tím větší leváci
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
jo tak tak
jeste pred 325 jsem u nich byl prodat 318is
chteli ho vsema deseti jako dohoda o protiuctu na jiny auto...
no a co se nestalo :]
uplne cirou nahodou ho ten den pred barakem (ne v praze) nekdo nechal zmizet
a zajimavejsi je, ze ackoli meli druhej den volat co a jak... tak uz se nikdy neozvali ...
no hold.. Hasek :]
jeste pred 325 jsem u nich byl prodat 318is
chteli ho vsema deseti jako dohoda o protiuctu na jiny auto...
no a co se nestalo :]
uplne cirou nahodou ho ten den pred barakem (ne v praze) nekdo nechal zmizet
a zajimavejsi je, ze ackoli meli druhej den volat co a jak... tak uz se nikdy neozvali ...
no hold.. Hasek :]
no tak to je celkem dostacujici usvedceni.
u krotila mi rekli ze to bylo bouchly na pravej predni podbeh+mozna A-ckovej prevej sloupek. na zadek taky (min) to sem poznal i ja, kdyz viko kufru nesedelo. plus spatny brzdy, cepy, atd. nakonec mi rekli ze to je to dovezeny
(z D) a prodany pres BMWHASEK. taky se mi nezdalo ze to ma ctyrramenej volant z 92-94 ( nebo tak nak ), mysli ze se montoval i do E-30 touring z tedlech roku vyroby, a ne ten od roku 95, kdyz auto je udajne vyrobeny 96. mozna to je prkotina, ale tokovej vecicek tam bylo vic a nic konkretniho k tomu mi nebyli schopni rict (ani majitel).
takze fuck on it
jo cena je 195.000,- kdyby mel nekdo zajem
u krotila mi rekli ze to bylo bouchly na pravej predni podbeh+mozna A-ckovej prevej sloupek. na zadek taky (min) to sem poznal i ja, kdyz viko kufru nesedelo. plus spatny brzdy, cepy, atd. nakonec mi rekli ze to je to dovezeny
(z D) a prodany pres BMWHASEK. taky se mi nezdalo ze to ma ctyrramenej volant z 92-94 ( nebo tak nak ), mysli ze se montoval i do E-30 touring z tedlech roku vyroby, a ne ten od roku 95, kdyz auto je udajne vyrobeny 96. mozna to je prkotina, ale tokovej vecicek tam bylo vic a nic konkretniho k tomu mi nebyli schopni rict (ani majitel).
takze fuck on it
jo cena je 195.000,- kdyby mel nekdo zajem
Originál zaslal TT
[B]jsem rád (teda nejsem) ale tak nějak se to říká, že zase někoho nepomlouvám a že tu zkušenost měl s panem Haškem taky někdo jinej
P.S a to nevíš , jak mě dneska vyšplouch BÖHM??:shit: :reev:
vsechno je to stejna sebranka...
jak maji vic xseftu zacnou jednat s lidma jako s hadrem
dokud jsou zavisly na kazdy korune kterou od tebe uvidej, je to relativne v poho
- TT
- Kontaktovat uživatele:
a? jde s cenou dolu nebo se na to vy*er, jestli to bylo někde navařovaný, tak to tam začne hnít i kdyby to bylo sebe lépe ošetřený, jak jednou vlezeš s plamenem na plech je to v p*či..., škoda , že nemáš foto, kdyby to byl opravdu 96 rok a byly by tam maličkosti, tak to zas neni tak špatná cena, ale jestli to dostalo ránu a bylo to srolovaný od podběhu až k podlaze spolujezdce tak nevim do toho bych asi nešel, jinak čepy a brzdy to je to nejmenší, dej pozor na spojku, a běh samotného motoru,
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal TT
[B]a? jde s cenou dolu nebo se na to vy*er, jestli to bylo někde navařovaný, tak to tam začne hnít i kdyby to bylo sebe lépe ošetřený, jak jednou vlezeš s plamenem na plech je to v p*či..., škoda , že nemáš foto, kdyby to byl opravdu 96 rok a byly by tam maličkosti, tak to zas neni tak špatná cena, ale jestli to dostalo ránu a bylo to srolovaný od podběhu až k podlaze spolujezdce tak nevim do toho bych asi nešel, jinak čepy a brzdy to je to nejmenší, dej pozor na spojku, a běh samotného motoru,
Na plech se dneska už neleze plamenem, ale COčkem...

BMW Krotil??? "Šajze" !!!
Před dávnými dobami jsem tam byl E30kou, měl jsem problémy se startováním... někdy chytalo v pohodě, někdo jenom cvaklo a ho*no... Dal jsem jim to na přezkoumání, nacákali všechno nějakou zelenou sra*kou, vyinkasovali 2tácy, že je to O.K.
Druhej den to zase nešlo nadlábnout... Tak jsem se na to vybodl a když to nešlo, podržel jsem klíček v poloze na startování a druhou nataženou rukou jsem poklepal kladívkem startér a běželo to... ha ha jak u žigula!!!
Takže Krotil??? Ho*no skrotil...
:zachod:
Před dávnými dobami jsem tam byl E30kou, měl jsem problémy se startováním... někdy chytalo v pohodě, někdo jenom cvaklo a ho*no... Dal jsem jim to na přezkoumání, nacákali všechno nějakou zelenou sra*kou, vyinkasovali 2tácy, že je to O.K.
Druhej den to zase nešlo nadlábnout... Tak jsem se na to vybodl a když to nešlo, podržel jsem klíček v poloze na startování a druhou nataženou rukou jsem poklepal kladívkem startér a běželo to... ha ha jak u žigula!!!
Takže Krotil??? Ho*no skrotil...
:zachod: