Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
-
- Kontaktovat uživatele:
Avšak už v březnu 1986 začal Volkswagen montovat do vozů první čtyřventilový motor: Golf 16V, který nyní s výkonem 102 kW dosahoval rychlosti 210 km/h. V té době se automobilový svět zabýval čištěním výfukových plynů. Golf GTI a Golf 16 V se vstřikováním benzínu byly prvními vozy vybavenými řízenými katalyzátory.
a to hovado si ty buzíku nech pro svoji starou.
a to hovado si ty buzíku nech pro svoji starou.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
[B]vcera jsem to trochu okouril. jel jsem ve trech s bavorem a pri 210 jsem to nechal byt protoze se mi nechtelo cekat, az to dojde na 230. mi se to nejak nezda.
325i jede okolo 250km/h , po menších úpravách sání, výfuk, chip atd. , pak to neni auto , ale raketa...., nech si tu tvojí325 prohlídnout, může to být nějaká pitchovina, pakliže nenapíšeš co ti to konkrétně dělá, nedělá (nejede) tak mi ti už moc nepomůžem
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bombarder
[B]No tak to asi budu musel prijet tim Golfem. Nasel jsem na netu borce, prodava kompresor za 15 papouchu. Ale do toho srazu to tam jeste nenecham namontovat, at vite, co to je 16ventilovy kour od VW. Zase tu nekdo psal, ze gofl bude v p... na cestach, neco o kroutaku atd. Takze opet: Kilometr s pevnym startem, rovinka a bavory 316-320 vcetne td se nechytnou. Taky tu nekdo pise, ze vw nema tradici, to uz fakt nebudu komentovat.
Nojo, ono "namontovat kompresor" je asi jako "vyměnit vzduchovej filtr" ....

-
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem nepsal, ze golfa mam ja. asi to nebude jednoduche, ale je mi to celkem jedno, jede dobre i bez toho. taky pokud to tolik stoji, tak to asi nema smysl investovat tolik, co to auto stalo.
nekde jsem cetl, ze G60 vychazi prave z modelu 1.8 16V.
pro vazne zajemce na super race, golf je pripraven kazdy den od osmi vecer.
nekde jsem cetl, ze G60 vychazi prave z modelu 1.8 16V.
pro vazne zajemce na super race, golf je pripraven kazdy den od osmi vecer.