nálepky dohodnem klidně na regionálku , Shrek nám snad řekne co to koštuje, ale prachy na nálepky se vyberou předem do určitého termínu , max do 20 dnů, aby to nedopadlo jak s klub. příspěvky.
No to jsem teda zvědavej... :shit: Snad to vyjde. Asi půjde jen o to vybrat minimální částku při které ten tisk nebude tak drahej. A kdo nedá má smůlu.
Přesně, jak jsem řekl, dáme to dohromady třeba na regionálku, ale před tím by chtělo , aby Shrek (pakliže by byl ochotnej se toho ujmout), řekl kolik stojí metr čtvereční nálepky + práce s vyřezáním a kolik se z toho metru dá vyrobit nálepek (klidně by mohli být podobný jako ty starý) a podle toho by se vybíralo, bylo by to uveřejněný zde a každý by hned věděl kolik si připravit peněz.
P.S. objednal by si asi ten kdo už zaplatil příspěvky na klub!!!:gumed:
Originál zaslal mcfil [B]No to jsem teda zvědavej... :shit: Snad to vyjde. Asi půjde jen o to vybrat minimální částku při které ten tisk nebude tak drahej. A kdo nedá má smůlu.
:lol2: :lol2: :lol2: Klakson + mcfil :mhihi: :mhihi: , zase ty Vaše hlášky málem sem si ustřík, koko?áci dva:-D
LOPOLO by byl náhodou fajnovej, prostěradlo na bembeřici, župan,a do pazoury kalacha v doprovodu mcfil člena SPECNAZu , každopádně kdy je další splátkový období na tento rok??
kolik?komu?jak?kdy?----na srazu se o tom nak nemluvilo,tak nevim.------JINAK TAKOVEJ NAPAD....CO HODIT NAKY TY SAMOLEPKY NA SPODEK PLASTU POD SPZ?--BLBOST?--UŽ MLČIM!!:coze2: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3:
Originál zaslal beemwex [B]kolik?komu?jak?kdy?----na srazu se o tom nak nemluvilo,tak nevim.------JINAK TAKOVEJ NAPAD....CO HODIT NAKY TY SAMOLEPKY NA SPODEK PLASTU POD SPZ?--BLBOST?--UŽ MLČIM!!:coze2: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: :vytlem3: