Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
Originál zaslal LOPOLO
[B]JFK: sorry, ale ja bpytlikovi naprosto rozumim. Kdybych mel v garazi m3 a sedmu, tak bych na dlouhy cesty vzal VZDY sedmu. Leda ze bych si jel nekam daleko zaskotacit.
O tom není diskuze, to je jasný:))) Ale jasný je to, že ze sedmou si nezaskotačíš, ale M-kem je o dost pohodlnější jízda než ve většině E36 -tek:)
Originál zaslal JFK
[B]Jsem zde:):DJasně, je to hrozně na píču jet třeba 1200 km v kuse s M3!!! Vyhřívaný kožený sedačky se super bočním vedením, klimoška, celou dobu mít zařazenou jenom pětku a ve třech tisících otáčkách mít víc výkonu než jakejkoliv BMW sériovej šestivál do roku 1999:))) Takovej skoro automat. Je blbý, že nemusíš pořád řadit, a na dálnici to ani nemluvím!!!:))) Samej odstavnej pruh v kopci, žeee???
No jasne ale i tak,sedma je vetsi,mas tam vic mista,sedacky sou vetsi a pohodlnejsi,o masazni funkci ani nemluve,je v tom ticho jak v kostele i pri 220ti(coz v m3 asi dost tezko-i kdyz posuzuju podle jinych e36 ve kterych sem jel).O tom ze se to jen houpe a kdyz z toho po 5ti hodinach vystoupis jsi naprosto v pohode.Coz mi das jiste za pravdu, z m3 budes pekne vytreseny:-)
Ale jinak je to bez debat ze m3 bych radeji:ucta:
Jo,tak sem dneska zjistil,ze kdyz na centralu podrzim otviraci tlacitko,tak se mi otevrou okna a kdyz podrzim zamykaci tak se mi zavrou.....kurvas po roce a ctvrt co to auto mam docela vykon,ne???:bigok:
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
[B]Jsem zde:):DJasně, je to hrozně na píču jet třeba 1200 km v kuse s M3!!! Vyhřívaný kožený sedačky se super bočním vedením, klimoška, celou dobu mít zařazenou jenom pětku a ve třech tisících otáčkách mít víc výkonu než jakejkoliv BMW sériovej šestivál do roku 1999:))) Takovej skoro automat. Je blbý, že nemusíš pořád řadit, a na dálnici to ani nemluvím!!!:))) Samej odstavnej pruh v kopci, žeee???
:super: :gobeer:

Originál zaslal cornhollio
[B]tak kamo seš uplně mimo jezdim s tím novým pasátem a řekl bych že by ti začal delat problemi už tak o 30km/h
a to tds by ti jen hodilo hovna na prední okno a ty by si tam sedel joko tvrdý ý a čumel jak pantáta na návsi když mu utekly kozy .-.:fuckoff:
No, hosi...
Diskuse je to tady jako REMEN...
Potom co jsem precetl tenhle prispevek, jsem se malem pochcal smichy!
:ucta:

Celej tejden jsem na forum nemel poradne cas a dostal jsem se sem az dnes...
Bombarder tady celou dobu barvi nejaky hlasky o tom, ze ten Golf je uplne seriovej, jenom malinko poladenej o par koniku... Nic moc.
Z toho jsme celou dobu vychazeli a opetovali mu to, ze klidne verime, ze by to jelo, ale muselo by do toho bejt nainvestovano a musel by na tom byt udelany nejaky funkcni a poradny tuning motoru a vubec zvyseni vyknou komplexne... Aby si to poradilo s 325i, nebo nedej boze s 325TDS ala LukasH (protoze tam je i 325i malo)... Pak jsem tu cetl, ze bombarder neni zadny odbornik, nevi co je co, reaguje ve stylu "nevim co s tim, vubec se v tom nevyznam, vubec do toho nedelam"... Pak se z neho vyklube expert a clovicek s hobby "tuneni kompresorem"... (tohle jsem fakt nepochopil)... Mno a nedejboze nakonec ten paradox, ze ma 325i, ktera nejede A JE NA PLYN ??!! Mno to fakt nechapu vubec...
Tipnul bych to na system, ktery je priveden do sani klasickym smesovacem, ne? To se potom vubec nediv... A nechtel bych slyset tu mrdu, kdyz Ti to dvouapullitr vyplivne z5 do sani (nevodesralo Ti to klapku, ze Ti to nejede?)... Pokud by to byl primy vstrik s kompem pro pripravu LPG smesi a se vstrikovanim pro kazdy valec zvlast, tak to pojede velice obdobne jako benzin a takoveho LPG bych se teda nezbavoval...
Co se tyce rychlosti v 325i... Z 210km/h to na 230km/h jde celkem snadno i v plne nalozene kare 4 lidma a plnym kufrem. Kdyz jedu sam, nebo ve dvou, tak 240km/h (tachometrove pochopitelne) je maximalka... 250km/h, ktere jsem tu cetl, to budou asi obvodem mala kola (nizky profil pneu), nebo to bude mit lehkou upravicku na vejfalu nebo sani... Tim padem trosku vetsi vykon.
Ten Golf musi jet zavod... Nevidim jediny duvod, proc by melo jezdit XY lidi z Prahy a cele CR nekam do Vychodnich Cech divat se na nejakej sprint... Jeden clovek (nebo dva lidi, jestli chce Bombarder pokorit i svoji 325i) by meli prijet do Prague pro "vitezstvi" nad Lukasovym dieselem... To "vitezstvi" bude smutne a krute pravdive: chtels to, mas to!
Shrnuto secteno:
Race se musi konat... I kdyby nekde v tech VC (v HK jsou hodne slusny rovinky - treba Hradubicka na Pardubky, nebo dalsi...)
740i je fakt krasavice!
Rozstrelena... Bylo mi ji lito...
Opravena nastrikana (s krasnou barvickou), sice krasna, ale za strasnej ranec!
M3 je lepsi!!!

BMW zdar a VW mrdky predjet a pryc s tim ze silnic!

-
- Kontaktovat uživatele:
pro dafa:
jo plyn to ma. jak jsem rekl, chci ho dat pryc. na plyn to jede max 200km/hod. taky jsem slysel, ze to je na plyn slusne. taky to nejsou zadne supy nebo co. nic to nedela.
jo plyn je rok stary.
ztahl jsem si to video krizika. misty je videt tachometr. tak vam muzu s klidem rict, ze se moje bavo zrychluje na pohled stejne.
nerekl bych, ze kolem dvou kil mu to zrychlovalo buch vi jak.co s te 325 porad delate? proc asi delaji kary M3 a M5, ktere maji kolem 300kw? asi ne proto, ze 141kw staci.
golfa uz nebudu probirat.
jo a meli by jste natocit poradne video.jezdit na rovnych cestach, to je fakt umeni.
ohul te to nekde mimo prahu,vesnice a tak.
jo plyn to ma. jak jsem rekl, chci ho dat pryc. na plyn to jede max 200km/hod. taky jsem slysel, ze to je na plyn slusne. taky to nejsou zadne supy nebo co. nic to nedela.
jo plyn je rok stary.
ztahl jsem si to video krizika. misty je videt tachometr. tak vam muzu s klidem rict, ze se moje bavo zrychluje na pohled stejne.
nerekl bych, ze kolem dvou kil mu to zrychlovalo buch vi jak.co s te 325 porad delate? proc asi delaji kary M3 a M5, ktere maji kolem 300kw? asi ne proto, ze 141kw staci.
jo a meli by jste natocit poradne video.jezdit na rovnych cestach, to je fakt umeni.
Originál zaslal Bombarder
[B].....proc asi delaji kary M3 a M5, ktere maji kolem 300kw? asi ne proto, ze 141kw staci.
300 kW nemá v sérii ani M3 ani M5. Po úpravách jo (u M5 jen po malých)
Palby po okreskách nejsou problém, problém je to natočit. Kurva jak mě sere, že není natočena spanilá jízda ze srazu na Seči.:bigcry: