Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 525TDS

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Unregistered

#1 Příspěvek od Unregistered »

Potreboval bych malou radu, planujem koupit toto auto, vim ze tam je original radio BMW - a potrebuju vedet zda ma normalne cinch vystupy aby se k nemu dal pripojit zesik .

Jinak da se 525tds, z roku kolem 97 ( zakulacenej model ) poridit kolem 300 tis.(nebo nejak lehce pres) V tech cenach se zase tolik neorientuju.
Na co si dat pri koupi pozor?

takze diky moc za dobrou radu
JARDA
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bpytlik »

No ty vystupy netusim,ale ono to hraje docela slusne uz v zakladu(bussines radio),pokud ti to nebude stacit,kup si s DSPckem a na nejaky zesilovac se muzes vykaslat...
Z nemecka za neco pres 300k mozna neco dovezes, ale bude to bez vybavy:-( Jestli budes chtit neco pekneho,zachovaleho s vybavickou,pocitej tak 350-400k.
A co se tyce nejakych proflaklych zavad,ktere tyhle auta maji,o zadnych nevim:-) Takze kontrolovat vse jako u kazde jine kary. Ja ho mam asi rok a ctvrt a nechaval jsem repasovat turbo,menil jsem tlumice na predku,predni naboje,o vecech jako kotouce a desky ani nemluve:)
Unregistered

#3 Příspěvek od Unregistered »

Ale nerikej ze to radio zahraje jako kdyz tam soupnu nejakyho audisona nebo rodeka(6 kanal - kolem 20 tis. ) to prece musi byt velky rozdil- pokud ne tak to nad tema bmw radiama smekam.
Kdyby mi nekdo zjistil jestli to ty vystupy ma tak bych byl rad.

Jinak k tomu autu-zadnou extra vybavu nemusim-staci eletrika a klima. Veci jako kuzi nebo nejaky poradny kola atd mit nemusim . Kdyby mi nekdo poradil kde to nejvyhodneji koupit - moc by mi to pomohlo- nevim jestli jit nekam do Bmw prodejny-tam maj ty ceny ojetech asi hodne nadsazeny ne? koukal sem ze tynhle modely ma v cene neco malo pres 300tis. maj najeto tak kolem 200 tis km - to pro ten motor ale snad nic neni-nebo se pletu?

Jeste- kolik to ma spotrebu - nekde sem cetl ze ve meste kolem 9l nafty. Kdyz se jede ekonomicky - jaky se daj udelat spotreby?

Jarda
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bpytlik »

No nevim jestli to hraje lip nez s tim zesakem cos psal,kazdopadne pak bys musel asi vymenit i repro.Ta nejvyssi muzika ma 10xrepro a kdyz si na DSP nastavis treba koncert hall nebo kostel,tak je to super:)Chvilku jsem si s tim hral u kamose v sedme a fakt super.Skoc si nekam do bazaru nebo do bmw kde budou mit auto s max hudbou a dsp a nech si to pustit(neni nic jednodussiho:). Co se tyce spotreby, ja to mam nacipovane a jezdim s tim v prumeru za 10litru. Kdyz tomu fakt davam,tak se dostanu k 12ti,ale vys uz ne. Obcas si to pujci tata a jezdi za 6. Kdyz sem chvilku zkousel na jakou spotrebu se dostanes normalnim jezdenim (mesto 70, okresky 120) tak mi to vyslo lehce pres 6 litru.Proste pohoda:)
A kde koupit??Nejlepsi v nemecku.Kamos obcas neco vozi,tak jestli chces,muzu ti dal kontakt,vyberes si co bys chtel,zajede se na to podivat a doveze se...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

Stejne nevim kde videl ale cenu 300k....kdyz se podivas na tipcars je vsecko za 400k...
king

#6 Příspěvek od king »

Jo tak se mi povedlo zaregistrovat :-)))

No tak s tou muzikou ti uz zacinam verit. Je pravda ze tyhle original sestavy sem nikdy neslysel. Asi pak bude lepsi dat ty penize misto do muziky na auto .

Jinak s tim dotazeni z nemecka by to bylo ok, nejdriv se musim zbavit stavajiciho auta ( laguna-doufam ze ten krap poleti co nejrychlej) . Az to bude prodany tak se na tebe teda muzu obratit ?
Jinak to auto musi byt automat( aby s tim mohla jezdit i matka ktera neumi radit ) .
Jinak jak to je s tim dotazenim z nemecka- koukal sem na mobile.de a tam se takovy bmw za 10 tis euro da koupit. Jak je to ze clem- nekdo mi rikal ze budto pres merveštere(ze to clo pak vratej) nebo ze se sepise smlouva ze si to auto koupil za nejakou mnohonasobne nizsi cenu.

Jarda
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bpytlik »

Jasne,klidne se obrat,nejak se domluvime.
Kdyz je vyrobene v EU,coz bmw je,tak se clo neplati.Platis akorat dph,ale u vetsiny dostanes dphcko zpatky,takze zacalujes jenom rozdil mezi nasim a jejich dph(tusim 6%)....
Akorat bude problem sehnat 525tds s automatem a top-hifi.Kdyz uz bude tak bude v plne palbe a to se vejdes tak tak do 400k.
king

#8 Příspěvek od king »

takze dik , az to prodam tak bych ti napsal mail- ( kdyz mi ho sem napis ) .
Ale s tou muzikou sme si nerozumeli neco takovyho by se mi libilo ale to nemusi byt(respektive mohlo by ale 400 tis je moc) .
TO auto by mohlo byt holatko -jenom okna do elekt. a klima to by se snad kolem 300 dalo-nemusi mit kola nic (myslim nejaky alu :-)) jinak bez kol by to bylo jinak asi na hovno ) .
Jinak je mozny kdyby se to sem pritahlo jit do leasingovky a dat to na leasing. Vis nemam takovej penez cash - nevim jestli jit do leasigku nebo udelat nejakou pujcku u banky. S timhle nahodou nemas zkusenost?

diky jarda
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bpytlik »

Ok,toz se pak ozvi na mailto:?subject=&body=

Leasing by sel zaridit, kamos to je schopny dotahnout a hodit na leas, ale pocitej s navysenim + povinna havarijka...
king

#10 Příspěvek od king »

Ok ozvu se ( kdy se to auto proda nevim-jestli za tydne nebo za mesic - kazdopadne pak ti napisu ),

s tim navysenim je to jasny ,nevim jestli neni vyhodnejsi si vzit pujcku od banky.
Jinak cena kolem tech 300 tis - je to realny-bez nejaky extra vybavy .
Odpovědět