Originál zaslal Lukas H. [B]No hosi ja bych s tim tak nepospichal ma byt jeste pod nulou...
... ano také jsem se do toho dnes nepustil, byl jsem přemluven a? ještě týden počkám pák by mělo být stále okolo 5-10 stupňů C. ...tak budu ještě čekat:cry:
to ja ne, ja mam tech zminenejch 8,5 na 215/45 a jsem spokojenej, jen jeden muj kamarad je trochu magor a nacpal si na 10J 225/35. Ja jsem jeste celkem normalni, ale on ne.
Originál zaslal Klakson [B]to budeš jezdit poráfku ne? dej tam 235/40, nebo 245/35 aj 255/35 je možný, ale 225 bych tam já nedával.
Kdyby mohl, tak je tam určitě dá, že?:) Ale asi při ET 13 a šířce kol 8.5 palců by šli do hajzlu jak gumy tak blatníky.:D :bigok: Teď jsem měl podobný problém: ET 19 a 9x17 : 245/40/17 a to musíte vidět ten válec a na 320i coupe:) Bomba:):ucta: Když to vyděl DaF, tak ho to rozsekalo na sračky:D :bigok: :gobeer:
Originál zaslal Hanz [B] ....na zaver: kazdej alespon jednu lajnu na zimach! Ty s Mkem muzou dve zaraz
Ty vole, to by bylo umění udělat s M-kem jenom jednu lajnu. Možná na Barrandově by to někdo zmáknul: Auto hodit na bok aby jelo jenom po dvou kolech a při tom hodit hrábě (rozuměj zahrabat):):D :bigok: A to by jedna lajna byla... Jinak nevím:)
Originál zaslal KDO [b] Kdyby mohl, tak je tam určitě dá, že?
No tak tady to byl ucel, chtel jsem Ackovej sklon gumy a co nejmensi odpor k asfaltu. Prece jen to je 1,6i. Ale i o ty blatniky slo, ale byl jsem zklamanej (to bych tam musel narvat tak 205/40). Ted mam na zadni ose nacpany dorazy, abych neskrtal. A je to OK vzhledove, tak i jizdne. :super:
Originál zaslal lubosh [B]No tak tady to byl ucel, chtel jsem Ackovej sklon gumy a co nejmensi odpor k asfaltu. Prece jen to je 1,6i. Ale i o ty blatniky slo, ale byl jsem zklamanej (to bych tam musel narvat tak 205/40). Ted mam na zadni ose nacpany dorazy, abych neskrtal. A je to OK vzhledove, tak i jizdne. :super:
Já jsem teď řešil něco podobného:):D
Blatníky jsou sviňa:bigok: :gobeer: