Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
Originál zaslal Lukas H.
[B]Myslim ze s RS uz by to byl problem, ja mam zkusenost jen s obyc 1,8 Turbo....
RS jsem měl, přečipovaný, sportovní filtr a lepší brzdy.
Pokud sprintujete s Octavkou 1,8T tak rozdíl vzdálenosti při sprintu do 100 km/h je minimální, necelé auto. Rozdíly se začnou projevovat ve vyšších rychlostech. Tam RS ujíždí, ale rozhodně to není rozdílem třídy.
Je to asi jako RS proti Fiat Coupe 2.0 turbo. Fiat je rychlejší, ale jen lehce.
Hodně jde o pneumatiky a o vozovku, jak to není ideální tak ten přední náhon hrabe při rozjezdu a na sprintu ztrácíte. Pokud necháte zapnutý ESP či ASR (?) tak nezahrabete, ale rozjedete se zase jak na nějaký koloběžce...

Tak taky něco ode mně. Ty magore jsem odchovanej na Hondách CRX a kdy začala dělat 4 ventily Honda a kdy ta sračka co byla vyrobena na nákupy. Tyhle krabice od bot jsem si dával s chutí. A G60 není žádnej zázrak. Jinak máš koukám trochu chaos v PS a Kw. To tvoje auto má kompresor? Pro tebe mam ještě jednu informaci dělal jsem je z 1600ccm.
A prozradím ti ještě jednu věc není nad pořádnej obsah a zvuk šestiválce. Tady ti posílám tu 16 co přímo žrala tyhle sračky. Jinak se nech vysrat ty HONIMÍRE s WV.
A prozradím ti ještě jednu věc není nad pořádnej obsah a zvuk šestiválce. Tady ti posílám tu 16 co přímo žrala tyhle sračky. Jinak se nech vysrat ty HONIMÍRE s WV.
- Přílohy
-
- ghchjgvjh.jpg (93.89 KiB) Zobrazeno 954 x
-
- ghchjgvjh.jpg (93.89 KiB) Zobrazeno 954 x
myslis GTi v. Z3 (1,8/115PS)...??? to posli na http://www.mimo.cz se tam hodi....
“Ability is what you're capable of doing.”