Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Starší 328i

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Schejbix »

Tak sem se byl před chvílí podívat na
328i Vzhledově pěkna kárka, trochu odřenej pravej zadní blatník, ale čert to vem. Výbava nádherná, připadal sem si jak v kokpitu letadla. Bohužel z pana prodejce pak vylezlo, že to má pár malých vadiček. Prej to trošku papá olej, nemusí se dolejvat, ale emise málem neprošly :shit: právě kvůli tomu oleji. Pak prej taky něco s nádrží, plácal něco o hadičkách u hrdla :???: Ale auto prej sqělej původ, po 10k km servisováno u nich, prostě super. No a pan majitel se zříká záruky a prodejce to prodává jako komisi, takže s tím nechce mít také nic společného. Prostě parádní obchod. Tak sem zase schladnul, s olejem nechci mít nic společnýho :321:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

to je rozumny .. aut je pomerne dost
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal LOPOLO

[b] to je rozumny .. aut je pomerne dost

To jo, ale mit to stesti a narazit na to pravy :-( Bude to moje prvni bawo a dovedes si predstavit jakej dojem na me ta 328 udelala :debil:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bpytlik »

No vypada pekne, akorat bych ju striknul do jine barvy a nechal udelat kozeny vnitrek...Kazdopadne 96ka za tu cenu je super....zjistit co s tim presne je,tak by mozna stalo za to to vzit a neco do toho zainvestovat....
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal bpytlik
[B]No vypada pekne, akorat bych ju striknul do jine barvy a nechal udelat kozeny vnitrek...Kazdopadne 96ka za tu cenu je super....zjistit co s tim presne je,tak by mozna stalo za to to vzit a neco do toho zainvestovat....

jj ta bila nic moc, ale zase strasne opticky zvetsuje, velikosti vypada jak petka :D Bohuzel to zjistit jenom kdyz to koupis a to uz bude pozde. On mi porad vnucoval, ze to kluci na servise prohlidly a kdyby to nebylo v poradku tak to neprodavaj. Ale pak ti rekne, ze tam nedavno meli to same a prodali to za 260k, takze si dost odporoval :dunno: :bang2:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

Tak at ti dovoli to odvezt jinde do servisu na prohlidku a mas klid.....Kdyz chces barvu co ti bude auto zvetsovat,tak titansilber a striknou to cele i s tema spodkama na prednim narazniku a podobne.....
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od lubosh »

... Za ty prachy to vypada moc dobre, a proto se mi to nelibi. Chce to nechat zkontrolovat v jinem servisu. Ja si totiz nabehnul uplne stejne (u me to prej byly jen hydraulicky zdvihatka, rekly v servisu). Kdyz jsem se do toho pustil, tak jsem zjistil tolik zavad na motoru, ze jsem se dostal s opravou na necelych 40 k bez prace. :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal lubosh
[B]... Za ty prachy to vypada moc dobre, a proto se mi to nelibi. Chce to nechat zkontrolovat v jinem servisu. Ja si totiz nabehnul uplne stejne (u me to prej byly jen hydraulicky zdvihatka, rekly v servisu). Kdyz jsem se do toho pustil, tak jsem zjistil tolik zavad na motoru, ze jsem se dostal s opravou na necelych 40 k bez prace. :D

Tak to je ranec, za 40 tisíc oprava 1.6-ky???:( :( za ty prachy jsi si mohl koupit šestiválec motor a byl by jsi vytlemenej:)
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od lubosh »

No jo, jenze na to jsem prisel az moc pozde :bang2: , takze mam "podelanou 1,6-ku do ktery jsem nasypal 230 k (teda vc. hudby), a to se ted jeste hrabu v plecharine a zakoncim to celolakem. Takze je to asi nejdrazsi 1.6-ka na svete. A proto taky jeste nemam neco jako 325/328/M3. Proste jsem si pekne nabehnul. Jsem debil. :ucta: :ucta:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal lubosh
[B]No jo, jenze na to jsem prisel az moc pozde :bang2: , takze mam "podelanou 1,6-ku do ktery jsem nasypal 230 k (teda vc. hudby), a to se ted jeste hrabu v plecharine a zakoncim to celolakem. Takze je to asi nejdrazsi 1.6-ka na svete. A proto taky jeste nemam neco jako 325/328/M3. Proste jsem si pekne nabehnul. Jsem debil. :ucta: :ucta:

Karlos má dražší 316-ku.)
Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

no karlosova 316i vyhonena nekam k vykonu 320tky je kapitola pro doktora chocholouska ;)
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od lubosh »

Ja beru normalni 316, a ne zmagorelou 316 s turbem za 194.000 a dusikem za 40.000 a to nepocitam zbytek. :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal lubosh
[B]Ja beru normalni 316, a ne zmagorelou 316 s turbem za 194.000 a dusikem za 40.000 a to nepocitam zbytek. :D

no, ona ta tvoje 316-ka uz taky normal nebude:) Kdyz jsi do toho narval 40 000 na motor:):bigok: minimalne kompresor, přiznej se!:):D :bigok:
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od lubosh »

tak mozna na vobrazk, aby si motor pripadal nadupanej:lool2:

jinak jsem chtel toto :nos: ale furt to nebude ono
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pivson »

Taky jsem tam na ni koukal a pořád se mě na tom autě něco nezdálo, hlavně ten lak mě přišel dost divnej.
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od lubosh »

Originál zaslal Pivson
[B]Taky jsem tam na ni koukal a pořád se mě na tom autě něco nezdálo, hlavně ten lak mě přišel dost divnej.

jakej lak? (no ten muj je pekne v hajzlu, je to pred pripravou na celolak) :D
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pivson »

Byl pěknej, jen menší tzyv pomeranč mě na něm neseděl. tak důkladně jsem to ovšem neprolejzal, ale ta cena podezřele nízká
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od lubosh »

Originál zaslal Pivson
[B]Byl pěknej, jen menší tzyv pomeranč mě na něm neseděl. tak důkladně jsem to ovšem neprolejzal, ale ta cena podezřele nízká

Ty fole, ja furt nevim jakej lak a jaka cena. Myslis tu Karlosovu 316ku nebo cooooo? :D
Martinéz

#19 Příspěvek od Martinéz »

Muj nazor je-jako zaklad na tuning slusny, ale na normal jezdeni nic moc. Nevyraznej vzhled na 2.8 a kdyz uz 2.8, tak lepsi vybavu...tohle je skoro standard, aspon ze autoklima tam je..dneska uz je tolik vytunenejch E36, ze bych sel asi jedine do kombajnu nebo kabria.
TT
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Martinéz
[B]Muj nazor je-jako zaklad na tuning slusny, ale na normal jezdeni nic moc. Nevyraznej vzhled na 2.8 a kdyz uz 2.8, tak lepsi vybavu...tohle je skoro standard, aspon ze autoklima tam je..dneska uz je tolik vytunenejch E36, ze bych sel asi jedine do kombajnu nebo kabria.

:) neni potřeba ani combi ani cabrio vždy? Heiny prodával super 328i:)
Odpovědět