Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kde v Praze zkoušet jezdit smykem apod.?
Kde si v Praze třeba v noční hodinu můžu zkusit jet a nechat občas ustřelit zadek v zatáčce a učit se co s tím, aniž bych se nemusel bát nárazu do stromu (sloupu, svodidel, atd...) či do protijedoucího auta, které nebylo možno z dálky vidět?
Já snad vím jen o větší ploše jako je u NH Caru na Strahově, ale to je vše.
Něco dalšího? Nějaké zatáčky?
Originál zaslal Bubi
[B]Kde si v Praze třeba v noční hodinu můžu zkusit jet a nechat občas ustřelit zadek v zatáčce a učit se co s tím, aniž bych se nemusel bát nárazu do stromu (sloupu, svodidel, atd...) či do protijedoucího auta, které nebylo možno z dálky vidět?
Každá křižovatka a co nejvíc čekajících aut na červený:):bigok:
Aspoň podle sebe:):D :ucta:
PS Strahov je v poho, můžem si tam dát srázek:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bubi
[B]Kde si v Praze třeba v noční hodinu můžu zkusit jet a nechat občas ustřelit zadek v zatáčce a učit se co s tím, aniž bych se nemusel bát nárazu do stromu (sloupu, svodidel, atd...) či do protijedoucího auta, které nebylo možno z dálky vidět?
Zásadně v podzemních garážích CČM

Originál zaslal Bubi
[B]Shrek: já vím, tam se scházíte, nicméně to asi není nejlepší místo, ne?
Tam je těch sloupů a aut tolik, že bych si ten smyk zkusil tak jednou...
Jak jsem pochopil, tak Báwo máš poprvé:) A to smrdí průserem, co se týče kravení. Já než dostal jakž takž 320-ku do ruky, tak to trvalo pár měsíců. Ale normálním ježděním, žádné trénování ap.

No a když jsem koupil M3, tak to bylo hnedka v poho, hned ten první den jsme lítali s Křížou a DaFem až do 8:00 do rána:) A hustej mazec, žádný projíždění:):D :bigok:
Jde o to si zvyknout na náhon vzadu, rozložení váhy auta, sílu motoru, chování podvozku ap.

Je jasný, že třeba při vostrým podřazování se M-ko chová jinak než 320-ka (M-ko chyby neodpouští:(), ale v základu si na auto musíš delší dobu zvykat a až časem zkoušet blbosti...
Tak a? se ti daříííí!!!:):bigok: :bigok: :bigok: :gobeer: :gobeer: :gobeer:
Originál zaslal JFK
[B]3/4 roku:)
Mam v tom trochu chaos... nebyla nahodou cervena M3 E36 tak asi pred mesicem na prodej?? (Za 395, pak 385k Kc) A nemas nahodou v popisu tvych aut fotky prave te cervene M3, co byla na prodej??

Originál zaslal adam
[b] Mam v tom trochu chaos... nebyla nahodou cervena M3 E36 tak asi pred mesicem na prodej?? (Za 395, pak 385k Kc) A nemas nahodou v popisu tvych aut fotky prave te cervene M3, co byla na prodej?? Jak to je? Chtel jsi ji prodat, ale nakonec neprodal nebo je to jine auto a jenom vypada stejne (aspon na prvni a druhy pohled)?
ty fotky sou jedno a to same auto...
bylo na prodej, ted uz ceka na mne

Originál zaslal JFK
[b] 3/4 roku
kolikatej majitel ?