Tak si jdu zítra objednat nový 330d. Máte někdo něco pro a proti? Poraďte lidičky, už jsem nadrženej jak stehno. Výbava bude maximum (kromě navigace a dalších pič**inek), tak už se těšim. Jinak brát látku normál nebo Text Cloth 2000? Huráááá už se těšim.
No tak to jsem rád, že jede mooooooc dobře. )))) No už se na ní moooooc těšim, zítra to naposled omrknu, zacálnu záložku a už budu doma jen nadrženě čekat.
Jinak ozvučení - máte někdo harman/kardon? Doufam, že to bude špica. Mějte se chlapi! Rád bych, abyste mě pak přijali taky do klubu.
Plna bez navigace a dalsich picovinek?? Takze tam budes mit enom el. okna a klimu??? Ja bych urcite chtel kuzi...bawo bez kuze se mi vevnitr vubec nelibi.A kdyz je moje,tak tam travim vetsinu casu a proto chci aby se mi libilo predevsim vevnitr....Jinak pokud si tam nechas narvat tu nejdrazsi hudbu,tak to bude zvucet krasne....
Originál zaslal bpytlik [B]Plna bez navigace a dalsich picovinek?? Takze tam budes mit enom el. okna a klimu??? Ja bych urcite chtel kuzi...bawo bez kuze se mi vevnitr vubec nelibi.A kdyz je moje,tak tam travim vetsinu casu a proto chci aby se mi libilo predevsim vevnitr....Jinak pokud si tam nechas narvat tu nejdrazsi hudbu,tak to bude zvucet krasne....
mit prachy, tak koupim mirne jetou 330d v plny palbe, vetsinou i decentne upravenou a jeste usetris pul mile. kdyz 330d, tak v plny, ne? at nevypada jak radova 320d..
Martinez: tak tak,mi mluvis z duse...Mit prachy na novou 330d,tak koupim rok starou 530d kvuli pohodli a k tomu e36 m3 kvuli vyradeni a sem vyzubenej:)
Originál zaslal Lukke [B]Tak si jdu zítra objednat nový 330d. Máte někdo něco pro a proti? Poraďte lidičky, už jsem nadrženej jak stehno. Výbava bude maximum (kromě navigace a dalších pič**inek), tak už se těšim. Jinak brát látku normál nebo Text Cloth 2000? Huráááá už se těšim.
Gratuluju, akorát nechápu jestli se chlubíš a nebo chceš poradit, ale vzhledem k tomu, že si jí jdeš už obědnat, tak jaký rady...
No spis se chlubim, ale taky jsem chtel poradit. Tak je to fungl 330d, cerna metaliza, text cloth 2000, harman/kardon, PDC, strecha, CD, MD, tempomat, determal okna, climatronic a dalsi picovinky tak doufam, ze to pojedeeeeeee. )
Originál zaslal Lukke [B]No spis se chlubim, ale taky jsem chtel poradit. Tak je to fungl 330d, cerna metaliza, text cloth 2000, harman/kardon, PDC, strecha, CD, MD, tempomat, determal okna, climatronic a dalsi picovinky tak doufam, ze to pojedeeeeeee. )
Originál zaslal Lukke [B]No spis se chlubim, ale taky jsem chtel poradit. Tak je to fungl 330d, cerna metaliza, text cloth 2000, harman/kardon, PDC, strecha, CD, MD, tempomat, determal okna, climatronic a dalsi picovinky tak doufam, ze to pojedeeeeeee. )
no je ti jasný, že čím víc píčovinek, tím to pojede míň?!?:):bigok: :bigok: :bigok: Ale bude to mazec:)
Tiše závidím:D :ucta: :ucta:
Super kára, tak doufám, že půjdeš do nějakýho kvalitního čiptuningu aby byly koníky a hlavně Nm, přeci jen zažít powerslide při osmdesátce pouhým stlačením plynu na podlahu na trojku je pořádná masáž.
Originál zaslal KDO [b] zažít powerslide při osmdesátce pouhým stlačením plynu na podlahu na trojku je pořádná masáž
Tak to muzu potvrdit. U tvy byvaly 325 jsem mel tu cest se s tim trochu projet a kdyz jsem za to vzal, tak jsem z toho sral hrasky v plechovce. Melo to vybornej kroutak.