Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
*** Auto na denní ježdění ***
Originál zaslal HEERY
[B]A co prakticka stranky veci ???
Se snizenym bavem nejde poste v Praze najizdet na chodniky a tam parkovat.A poposkakovat po magistrale s M5 me taky nejak nenaplnuje.O spotrebe radsi nemluvim.
Takze na moje kazdodenni jezdeni jsem nucen bohuzel :shit: pouzivat sockovyho formana.
No, ty cesty jsou všude jinde stejný ne li horší jak v Praze:), A kupovat si auto jenom na dálnici?:) Blbost... To raději motokáru:):bigok:
Takže když to auto máš, tak kde jinde si ho kurvit než na českých silnicích. A nebo ho zabalit do igelitu a ukazovat ho jenom na tuning akcích a jinak jezdit sháde 120???

Já si M-ko kupoval abych v něm mohl (kdykoli, když budu chtít) jezdit a blbnout.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
[B]No, ty cesty jsou všude jinde stejný ne li horší jak v Praze:), A kupovat si auto jenom na dálnici?:) Blbost... To raději motokáru:):bigok:
Takže když to auto máš, tak kde jinde si ho kurvit než na českých silnicích. A nebo ho zabalit do igelitu a ukazovat ho jenom na tuning akcích a jinak jezdit sháde 120???![]()
![]()
![]()
Já si M-ko kupoval abych v něm mohl (kdykoli, když budu chtít) jezdit a blbnout.
přesně tak auto máš od toho aby se jezdilo a o kvalitě našich silnic ...tsss, ...radši ani nemluvim, máš Báwo , tak si s ním užívej dokud je ještě ta E36 v kurzu, za pár let dopadne jak 28 nebo 30 a nikdo se za ní ani neotočí:)
Originál zaslal JFK
No, ty cesty jsou všude jinde stejný ne li horší jak v Praze:), A kupovat si auto jenom na dálnici?:) Blbost... To raději motokáru:):bigok:
Takže když to auto máš, tak kde jinde si ho kurvit než na českých silnicích. A nebo ho zabalit do igelitu a ukazovat ho jenom na tuning akcích a jinak jezdit sháde 120???![]()
![]()
![]()
[B]AMEN
Originál zaslal JFK
[B]No, ty cesty jsou všude jinde stejný ne li horší jak v Praze:), A kupovat si auto jenom na dálnici?:) Blbost... To raději motokáru:):bigok:
![]()
![]()
Přesně tak. Na nákup, na poštu, do fitka, do kina, na tuningový sraz, prostě všude.
-
- Kontaktovat uživatele:
No jsem asi zle nepochopen.
Proste diky svetle vysce vozu NENI mozne v Praze parkovat na chodnicich,zahoncich a tak.Technicky to neni proste mozne.A ja casto taham tezky veci /PC,monitory atd/a nehodlam parkovat ani o metr dal nez se da.Takze tady nejde o to ,ze clovek na to nema nebo nechce jezdit cool carou,ale fakt nemuzu. :shit: Leda si na praci poridit X5 - to by se dalo.
Proste diky svetle vysce vozu NENI mozne v Praze parkovat na chodnicich,zahoncich a tak.Technicky to neni proste mozne.A ja casto taham tezky veci /PC,monitory atd/a nehodlam parkovat ani o metr dal nez se da.Takze tady nejde o to ,ze clovek na to nema nebo nechce jezdit cool carou,ale fakt nemuzu. :shit: Leda si na praci poridit X5 - to by se dalo.

- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal HEERY
[B]No jsem asi zle nepochopen.
Proste diky svetle vysce vozu NENI mozne v Praze parkovat na chodnicich,zahoncich a tak.Technicky to neni proste mozne.A ja casto taham tezky veci /PC,monitory atd/a nehodlam parkovat ani o metr dal nez se da.Takze tady nejde o to ,ze clovek na to nema nebo nechce jezdit cool carou,ale fakt nemuzu. :shit: Leda si na praci poridit X5 - to by se dalo.![]()

Originál zaslal HEERY
[B]No jsem asi zle nepochopen.
Proste diky svetle vysce vozu NENI mozne v Praze parkovat na chodnicich,zahoncich a tak.Technicky to neni proste mozne.A ja casto taham tezky veci /PC,monitory atd/a nehodlam parkovat ani o metr dal nez se da.Takze tady nejde o to ,ze clovek na to nema nebo nechce jezdit cool carou,ale fakt nemuzu. :shit: Leda si na praci poridit X5 - to by se dalo.![]()
Já když jsem nemohl zaparkovat předkem, tak jsem coucal:):bigok:
Prdel je vejš, nééé???:):D